Renault 1.5 dci Authentique ile Europa Takas ???

Kodla Büyü

macar20

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar sizlere bir sorum olacak..?
1998 model 122 bin de,
Renault Europa 1.6e RNE LPG li (Atiker), Klimalı, Sürücü HAvayastığı, hidrolik direksiyon giibi özellkleri olan araç sahibiyim.(90 HP)

bir arkadaşta 2004 model 138 binde,
Renault 1.5 dci Authentique araç var. takas düşünüyorum sizce mantık lıımı? araç 65 HP bana düşük geldi kullanan arkadaşlar araçtan memnunmusunuz?

ben aracımdan açıkcası memnunum fakat clio model olarak yüksek, üstelik dizel olması hoşuma gitti. bugun bir anda böyle bir fikir oluştu kafamda. takasta sizce ne kadar üste para verirsem benim için iyi olur? birde clio nun yol tutuşu europaya göre iyi değil diyorlar? doğrumudur? yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler. :)

Hocam ben uzun süre Clio 1.5 dci kullandım. Çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım. Yalnız motorunu serviste kontrol ettirip alın. 65 beygir olmasına rağmen çekişi çok iyidir. Mennun kalırsınız. Sizin aracın üstüne 3.500-4.000 tl verebelirsiniz.

Gürses44' Alıntı:
Hocam ben uzun süre Clio 1.5 dci kullandım. Çok memnun kaldım. Hiç sorun yaşamadım. Yalnız motorunu serviste kontrol ettirip alın. 65 beygir olmasına rağmen çekişi çok iyidir. Mennun kalırsınız. Sizin aracın üstüne 3.500-4.000 tl verebelirsiniz.
teşekkürler hocam..

BBNET
Geri