referandumda yaşanan gerçekler

Kodla Büyü

cesur yürek99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
referandum dönemini hatılayacak olursanız. olağan kongresine 1 yıl var iken acil kongre kararı alarak sadeet partisini acil kongreye çağıran numan kurtulmuşun amcı neydi? neden erbakan ailesini partinin dışına çıkarmak istedi.
rahmetli erbakan referandumda hayır demek istediğini herkes biliyor. numan kurtulmuş durumu başbakana anlattı. sonra düğmeye basıldı ve parti acil kongre kararı aldı ve parti ortadan ikiye bölünerek referanduma kaosla girmleri sağlandı. aynı numan kurtulmuş bugünlerde akp ye geçmek için gün sayıyor. millete hayrlı olsun. kendi partisini satan herşeyi satar.

o günlerde sadece saafrt partisi olayın içinde yok bdp de seçime girmemesi gerekiyordu başbakan onuda halleti pazarlıklar yapıldı ve bdp nin seçime girilmemesi kararı çıktı

bunlada yetinilmedi BPP partisi ne para verildi. onlar yetmez ama evet diyelim dedi.

referanduma evet dedikten sonra darbecilerin yargılanacağı söyleniyordu. şimdi ise özel yetkili mahkemlerin kadırılacağını düşünen halk aceba kandırıldı mı? memur hükümetle pazarlık yapacağını zannediyordu ama oda olmadı. referandum da tek amaç başbakanın sınırsız güce ulaşmasıydı oda oldu.

latcakir' Alıntı:
konu ile alakalı değil ama avatarınızdaki Şamil Basayev in fotoğrafı mı?

evet bu fotoğraf şamil basayev. bu gün rusyadan korkarak suriyeye giremen bütün dünya aslında bilmelidir ki bu şamil basayev ve arkadaşları yıllardır ruslara kök söktürdü. güçlü olmak için allaha inancının ve sağlam bir yüreğiniz olması yeter. oysa ülkemiz ABD nin eteklerine sarılıp bölgede kahramanlık taslıyoruz arada bir rezil oluyoruz ama olsun

özel yetkili mahkemler kaldırılıyor gerekçe ise 500 e yakın pkk lının tutuklu olarak yergılnması. hükümet 2. bir açılım için düğmeye bastı. pkk da pazarlık için ön şart bu pkk lıların bırakılmasını önerdir hükümette kabul etti. şimdiden herkese hayırlı olsun CHP de BDP de bu işi dünden razı. karşı çıkn MHP ise ciddiye alan yok

Allah adına yaptıkları mücadelede İnşa'Allah o ve arkadaşları şehit olmuşlardır. Merhum Mehmet Akif Ersoy "Allah bu millete bir istiklal marşı daha yazdırmasın" dese de bizim kurtuluş savaşımız daha bitmedi. Bir milletin kurtuluşu ancak tam bağımsızlık ile olur. Allah sonumuzu hayırlı yapar İnşa'Allah.

omd' Alıntı:
kendi partisini satan herşeyi satar
demişsiniz kurtulmuşun yaptığı ne ki, vaktiyle akp de aynı yolla kurulmamış mıydı zaten :)

ben onun kurduğu uyduruk has partiden bahsetmiyorum. saat partisini sattığında dolayı söyledim ayrıca başbakan cumhurbaşkanı olunca akp nin başına numan kurtulmuş geçecek yani geleceğimizn başbakanı

BBNET
Geri