Rapor alınca müdüre haber vermedim ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan oshima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

oshima

Site Gezgini
Geçen hafta cuma günü birgün rapor aldım.Rapor aldığmı Müdür baş yardımcısına bildirdim tamm dedi.Pazartesi olunca müdür beni görerek nedn bana haber vermiyorsun,benim haberim olacak.Vermelisn gibi sert laflar kullandı? müdüre böyle bir haber görevi var mı arkadşlar ?

Müdüre haber görevi yok ama hizmetliye mutlaka bildirmelisiniz.Hatta okulda sevdiğiniz efendi bir öğrenci varsa ona da bildirebilirsiniz.

müdüre bilgi vermek gerekir ama siz zaten mdrbşyrd ye bildirmişsiniz. O da müdüre bildirir. Bunda bir yanlış yok. Zaten başyrd nin bilmesi daha önemli çünkü ücreti yapan o. Müdür sana işgüzarlık yapmış.

rapor alındıktan iki gün içinde okula bildirilmeli evrak gönderilmeli yada fax
usulen tabi aldığınızı telfonla bildirince güzel olur alır almaz idarecilerden biri bilince yeter aslında neden öyle yapmış sende sert yap hocam

o zman buna karşıılık yine rapor aldığım ve yine söylemeyeğim sadece idarecilerden birine söyleyecm yine aynı şekilde yaprsa bene sert konuşacağım

her müdür bilmek ister. ben müdür olsam bende bilmek isterim. ancak müdür ydr. haber vermiş hocam. müdür sorduğunda müdür ydr. haber vermiştim demesi bence yeterli olmalı.

müdür baş yardımcısına bildirdikten sonra müdüre bildirmeye gerek yok saçmalamış müdürün kendini göstermek istemiş

oshima' Alıntı:
o zman buna karşıılık yine rapor aldığım ve yine söylemeyeğim sadece idarecilerden birine söyleyecm yine aynı şekilde yaprsa bene sert konuşacağım
anlamıyorum ki sizleri neden tartışmak istiyorsunuz.

rapor aldığında müdür ydr. ararsın yine söylersin. müdüre haber verir misiniz yoksa onuda arayım mı dersiniz. olur biter. sevk alacağım zaman o günkü nöbetci müdür ydr. ararım söylerim. müdüre haber vermeme gerek var mı siz mi söylersiniz diyede sorarım. onlarda tamam hocam biz hallederiz geçmiş olsun derler ve biter. bu kadar büyütecek ne var bunda.

sizde bende idareci olsak gelmeyen öğretmeni bilmek isteriz. onlarda öyle istiyor. büyütecek birşey yok bence.

hamuş' Alıntı:
müdür baş yardımcısına bildirdikten sonra müdüre bildirmeye gerek yok saçmalamış müdürün kendini göstermek istemiş
müdür ydr. söylemediyse raporlu olduğunu adam sorar hocam. haa haberi olupta sorduysa yinede işte o zaman saçmalamıştır.

Bence müdür baş yardımcısına değil müdüre bilgi vermelisin hocam. Gerekiyorsa okul müdürü gidip yardımcısına bilgi verir. Etik olan budur.

Müdür yardımcısını ararsın ya da müdürü hepsini tek tek aramak olur mu? Müdür ve müdür yardımcısını bir gün al karşına ben hasta olduğumda hanginizi arayacağım söyleyin dersin, müdür de hem beni hem müdür yardımcısını arayacaksın derse ben o zaman yönetmelik ne diyorsa onu yaparım deyip çıkar gidersin...

her_dem' Alıntı:
oshima' Alıntı:

rapor aldığında müdür ydr. ararsın yine söylersin. müdüre haber verir misiniz yoksa onuda arayım mı dersiniz. olur biter. sevk alacağım zaman o günkü nöbetci müdür ydr. ararım söylerim. müdüre haber vermeme gerek var mı siz mi söylersiniz diyede sorarım. onlarda tamam hocam biz hallederiz geçmiş olsun derler ve biter. bu kadar büyütecek ne var bunda.

sizde bende idareci olsak gelmeyen öğretmeni bilmek isteriz. onlarda öyle istiyor. büyütecek birşey yok bence.

hocam sorun haber verip mermemesi meselesi değil haber müdür bu konuda yetkisinin olup olmaması insanları azarlar gibi sert konuşması,bundan böyle bir durumda ne yapmamz meselesi.Elbtte haber idareye haber vermek en uygunu

oshima' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
oshima' Alıntı:

hocam sorun haber verip mermemesi meselesi değil haber müdür bu konuda yetkisinin olup olmaması insanları azarlar gibi sert konuşması,bundan böyle bir durumda ne yapmamz meselesi.Elbtte haber idareye haber vermek en uygunu
müdür isterse senin raporunu bile kabul etmeme yetkisi var hocam. o yüzden yetkisinde yani. ancak seni azarlamak yetkisinde değil. hiç kimseyi işten ötürü çocuk gibi azarlayamazlar. haa eksiklik varsa soruşturma açar ancak azarlama yetkisi kesinlikle bulunmamakta. o yüzden sizde ona göre tavır alın.

her_dem' Alıntı:
oshima' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
oshima' Alıntı:

müdür isterse senin raporunu bile kabul etmeme yetkisi var hocam. o yüzden yetkisinde yani. ancak seni azarlamak yetkisinde değil. hiç kimseyi işten ötürü çocuk gibi azarlayamazlar. haa eksiklik varsa soruşturma açar ancak azarlama yetkisi kesinlikle bulunmamakta. o yüzden sizde ona göre tavır alın.
Raporu neye dayanarak kabul etmeme yetkisi var hocam doktora mı güvenmiyor veya nasıl oluyr ?

Raporu kabul etmeme değil de itiraz hakkı var.

İtiraz hakkını kullanırsa tek doktordan rapor yeterli olmayacaktır heyet raporu gerekecektir.

DotCom' Alıntı:
Raporu kabul etmeme değil de itiraz hakkı var.

İtiraz hakkını kullanırsa tek doktordan rapor yeterli olmayacaktır heyet raporu gerekecektir.

bir üşütme veya bir grip için heyet heyet raporu çok saçma diyeceklerdir :) fakat bunları öğrenmek iyi oldu tşkler hocm :)

2 gün içerisinde raporunuzu dilekçeye ek yaparak müdürünüze verin. müdürünüzde dikeçenizi aldığına dair onaylayarak bir fotokopisini size vermesini isteyin.

BBNET
Geri