Rapor Alınca Ek Ders Kesintisi

Kodla Büyü

klebsiella

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba arkadaşlar:formatörüm ek dersim 528 tl yatmış.. Sanki bir yanlışlık var gibi geldi ama 30 nisan da rapor almıştım.. 1 mayıs da zaten tatildi okula gitmedim...
Bu durumda haftada 2 gün okula gitmemiş oluyorum acaba haftada 2 gün okula gitmeyince o bir haftanın ek dersi kesiliyor mu ?

2 gün rapor almadım: pazar gecesi giriş yaptırdım acilden pazartesi günü raporluydum...
1 mayıs da zaten resmi tatildi

hocam formatörseniz sizden gelmediğiniz günlerin ekdersini keserler. branş öğretmeni gibi yapamazlar. siz ek dersi derse girdiğiniz için değil idari görevler için alıyorsunuz. mesela sizin ek dersiniz.4+3+4+3+4 şeklinde yazılıyorsa 7 saat ek ders kesilir. ama 5+3+3+3+4 şeklindeyse 8 saat ekders kesilir.

formatörseniz sadece gitmediğiniz günlerin ek dersleri kesilir... haftanın tamamı değil...

hocam raporlu olduğunuz gün pazartesi + 1 mayıs salı( O gün idareci, formatör, öğretmen kimse ek ders almadı) = 7 saat kesinti olması lazım...fazlası varsa hesabını sorun, değilse de hiç sesinizi çıkarmayın...

ben de bunu merak ediyorum.bt rehberiyken 3 gün rapor alırsak o hafta ekders alamıyormuyuz?

BBNET
Geri