Radyo Hosting Şart mı?

Kodla Büyü

mkaratas

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar internet üzerinden radyo yayını yapmak istiyoruz. Fakat araştırmalarım sonucunda iş biraz karışık. Winamp ile yapılıyor ama daha sağlam bir altyapı istiyorlar. Yani biraz daha profesyonel olsun diyorlar (isteyen kişiler).

Bunun için Radyo Hosting almam gerekiyormuş. Bu radyo hosting şart mı? Hosting işi ile ilgilenen arkadaşlar.
Birde böyle birşeyle daha önce uğraşan arkadaşlar varsa yardıma açığım, Açım ve bu yardıma birazda Muhacım :cry:

meraklıları artıyor evet..... birde bu işle daha önce ilgilenen birini bulursak süper olacak... :++:

bu konuda yasallığı araştırın hocam.Mü-yap tı galiba bi kontrol edin.internet radyoculugunu dahi lisansa baglıyorlar.

hosting mosting bilmem ama bir zamanlar tv yayını yapmıştım. windows server 2003 ile.
server a windows media services adında bir bileşen var onu kurdum
ardından windows media encoder programını kurdum
media encoder da gerekli ayarları yaptıktan sonra tv yayınını yapmıştım. radyo da bunun aynısı.. media encoder ile çalma listesi felan oluşturabilirsiniz

radyo hostingler dışında gerekli bileşenleri kuran server bulamazsınız :) Kendinize vps filan alabilirsiniz alternatif olarak.

BBNET
Geri