r10.net'e üye olan varmı....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ercrah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ercrah

Aktif Üye
selamlar
r10 net üyeliği olan varmı forumda. bir isteğim olacak.

yanlış anlaşılmasın davetiye felan istemiyorum....

Bende uye olmak için uğraşmıştım zamanında çok zor üye alıyorlar davetiye bulamayınca vazgeçtik tabi.

üye alımı davetiye ile yapılmaya devam ediyor mu ondan da emin değilim.

İndirmek için mesaj sayım yetersiz :)

Bir gariplik var bir ton mesajım vardı adsense ve google bölümünde silinmiş...

varsa bende davetiye alabilirmiyim
karşılığında istediğiniz turktorrent.eu - arena yada uturk davetiyesi verebilirim.

Ben de buradan çok ekmek yedim ama son Google güncellemesi ile ne yapacağımızı şaşırdık..
Beklemedeyiz bakalım..

Neden kapatıyor üye alımını anlamış değilim; kara borsa gibi oldu. İhale ile üyeliğimizi satsak mı acep :D

R10 Neden üye alımına kapalı....

Arkadaşlar bakın kendisini akıllı sanan ve insanları madur edip gelip üye olmaya çalışan arkadaşlar var benim anlamadığım nokta şudur ki şu zamana kadar r10 üye olmayan bir arkadaşın r10.net üye olması bizim işimize hiç gelmiyor.

R10.net şuanda ciddi bir ticaret dönmekte ve tüm satıcılar mutlu bu demek oluyor ki istediğimiz kriterlerde üyeler alarak ticareti ve paylaşımı arttırmayı hedefledik ve şuanda istediğimiz şekilde devam ediyor.

Burada bizimle birlikte bu olayda destek olan ve ticaret yapan arkadaşlara diyorum ki lütfen üyeliğinizin değerini bilin buradan ekmek kazanıp buraya ihanet etmeyin, saldırı olduğu zamanlar iş yapamıyorsunuz ekmek kazanamıyorsunuz bazılarınız belki diyordur ben iş yaptırmıyorum ben iş yapmıyorum sadece takılıyorum emin olun bu sadece %10 dur %90 ticaret yapmakta ve bazı arkadaşlar zor şartlar altında ailelerini geçindirmekte.

Dolandırıcılığı engelledik sayılır neden? Üyeliklerimiz kapalı sebebi ise içerdeki bu kaliteli ortamın oluşması ilerleyen aşamalarda 5 ay gibi bir süre sonra ticaretin 10katına çıkacağına garanti veriyorum. Bunun sebebi ise içeriye girmek isteyen dolandırıcıların girememesi. Şuanda içereyi giren kesim kurumsal ve iş veren kesimdir. Çok önemli firmaları kayıt ediyoruz.Büyük projelerde yer alan firmaları kayıt ediyoruz.

Örnek veriyorum: Telefon destek hattını arayarak şunu söylüyorlar : Hocam merhaba ben banlandım haksız sebepten dolayı GOLD üye satın almak istiyorum dedikleri zaman bile üyelik vermiyorum. Yani millet kendisini akıllı sanarak milleti dolandırıp ücretli üye olacağını sanıyor maalesef öyle bir olay yok üyeliğimiz sadece kurumsal firmalara açık olup kendisini geliştiren ve belli bir noktaya getiren kişilerede GOLD üyelikle imkan tanıyoruz. Bu herkes için geçerli değildir kriter ne derseniz tecrübe diyelim.

Ayrıca üyeliklerimiz hakkında dışarda kelime oyunları yapan arkadaşlara sözüm şudur ki: Madem paranın peşine düşmüşüz sizi diğer forumlarda görmek isteriz. Amacımız GOLD üyelik satmak olsaydı şuanda forumdaki tüm üyelikleri ücretli hale getirirdik biz sadece içerideki kullanıcılarımızın dolandırılmasını istemediğimiz için dışarıda kalanlara agresif bir davranış sergiliyoruz. Nedeni de onları tanımıyoruz onların sizlere zarar vereceğini düşünmüyoruz ama nedendir bilinmez üyeliklerimiz açıkken hep dolandırıcılıklar ortaya çıkmakta.
Şöyle bir olayda vardır ki bilenler bilir gerçek dolandırıcılar asla normal üyelikle dolandırıcılık yapmamışlardır? Hep itrader puanı yüksek GOLD gibi üyeliklerle dolandırıcılık yapılmıştır ? Bunları herkes bilir ama artık o eski rahat dolandırılma olayları bitmiştir mutlaka ufak tefek şeyler çıkacaktır ama biz bunu minumuma getirdiğimize eminiz.

Forumumuzu daha rahat kullanabilmemiz için herkes birbirine köstek yerine destek olması lazım her konun altında birileri birilerine laf sokuyor forumculuk laf sokma değildir, insanlara yardım etmek ve paylaşım yapmaktır, her ne kadar ticaret forumuna dönüşsek bile bu insanlara sert tavırlarla yaklaşmak anlamına gelmez.

Bugüne kadar ilk defa bu kadar uzun bir mesajım olmuştur o yüzden hazır yazmışken bazı konulara daha değinmek istedim mesela forumumuzdan banladığımız kişiler vardı bunlar sürekli olarak destek hattı olsun iletişim formu olsun yüzlerce kez aramış yüzlerce kez mail atmışlardır şunu bilmeliler ki biz kimseyi durduk yerde banlamıyoruz eğer bir kişi banlanmışsa %90 doğrudur %10 luk kısım ise yanlış anlamadır.

Rep konusunu aktif ettiğim gün rep konusunda 3 tane -rep aldım bunlardan 2tanesinin yorumunda şu vardır yanlış bir karar! şeklinde bir -rep aldım bu çok normal birşeydir kişi düşünmüştür ve -rep vermiştir bu kişinin o konu hakkında düşüncesidir saygı duymak gerek ancak bir arkadaşta sen böyle yaparsan al sana rep birde bunu yazılı hale getirerek silah gibi kullandı e ne oldu banlandı günlerdir mesaj atıyor aç banımı aç banımı? Özür dilerim vs? Ne oldu şimdi sonuç r10.net ihtiyacım var diyor neyapalım? Eğer akıllı şekilde durursanız kimse sizi banlamaz herkes insan ancak forumumuzunda belirli kuralları var bunlara ister uyarsınız isterseniz de sizi uzaklaştırırız. Seçim size ait.

İyi forumlar.

furkanhoca' Alıntı:
ya çok merak ettim bu r10.net nedir ? buradan nasıl ekmek yenir ?
kısaca özet geçeyim..Türkiyenin en büyük webmaster platformu.

Burada masaüstü ve web yazılımcıları var script ayzdırmak isteyen çıkıyor program yazdırmak isteyen çıkıyor bir sürü......
Ayrıca sitesini satmak isteyen site almak isteyen seo yarışması düzenlşeyen grafikci arayan grafik yapan, post attırmak isteyen, takipçi artırmak siteyen vs vs vs bu böyle uzar gider yani r10 candır can :)

ben zamanında 100 kontore sitemin linklerini vermiştim pg7 pg 5 pg4 pg 3 gibi 8-10 siteye link eklettirdim 1 ayda sitenin pg 3 oldu

ya bazı arkadaşların okuması yok yada türkçe bilmiyorlar.
arkadaşın biri uzun bir yazıyı copy / paste etmiş ve orda açıklıyor ÜYELİK DURDURULDU diye. altına da iki arkadaş eklemiş bana da davetiye.

ağır konuşacam olmayacak. ama biraz OKUYALIM lütfen. bu kadar HAZIRCI olmayalım...

bbnet in yıllardır sorunu öğrenci ve normal kişilerin bu forumda üye olmaları. R10 da aynı sebebden dolayı üye alımına kapalı. Zaten içerde yetetince al-sat yapan üyesi var. Fazla alıpda başımı mı şişireyim diyor. Bir çok ihtiyacımızı karşılayan durumda bir site, webmasterların arayıpda bulamayacağı devasal bir kaynak niteliğinde.

BBNET
Geri