kily' Alıntı:uhaha: napcaklardı hapse mi atacaklardı hayırseveri
irandan doğalgaz alıyorsun, karşılığında da anlaştığın banka hesabına türk lirası yatırıyorsun. türk lirası iranda bir işe yaramıyor.syangela' Alıntı:adamın tek başına yaptığı altın ihracatı türkiye'nin en olan eti maden işletmelerini geçmiş. ama tr'ye giren 1 dolar yok.
dikkatli okursanız aynı şeyi söylediğimi göreceksiniz. ortada ihracat olmadığından bahsediyorum.bidene' Alıntı:irandan doğalgaz alıyorsun, karşılığında da anlaştığın banka hesabına türk lirası yatırıyorsun. türk lirası iranda bir işe yaramıyor.syangela' Alıntı:adamın tek başına yaptığı altın ihracatı türkiye'nin en olan eti maden işletmelerini geçmiş. ama tr'ye giren 1 dolar yok.
adam yatırdığın tutara gidip altın satın alıyor piyasadan 200 ton, onuda götürüp irana teslim ediyor..
ee nerde ihracat..
kendinizi kandırmayın..
bende yazdıklarınızı destekler nitelikte yazmıştım zaten eleştiri için değilsyangela' Alıntı:dikkatli okursanız aynı şeyi söylediğimi göreceksiniz. ortada ihracat olmadığından bahsediyorum.bidene' Alıntı:irandan doğalgaz alıyorsun, karşılığında da anlaştığın banka hesabına türk lirası yatırıyorsun. türk lirası iranda bir işe yaramıyor.syangela' Alıntı:adamın tek başına yaptığı altın ihracatı türkiye'nin en olan eti maden işletmelerini geçmiş. ama tr'ye giren 1 dolar yok.
adam yatırdığın tutara gidip altın satın alıyor piyasadan 200 ton, onuda götürüp irana teslim ediyor..
ee nerde ihracat..
kendinizi kandırmayın..
bir iki ayakkabı kutusu olsam , yada çikolata paketi anlardım ya şimdi anlayamadım sahi :++:teksen' Alıntı:kily' Alıntı:uhaha: napcaklardı hapse mi atacaklardı hayırseveri
Büyüyen Türkiye, çağ atlayan Türkiye... Siz anlayamazsıniz.![]()
bir iki ayakkabı kutusu alsam , yada çikolata paketi anlardım ya şimdi anlayamadım sahi :++:teksen' Alıntı:kily' Alıntı:uhaha: napcaklardı hapse mi atacaklardı hayırseveri
Büyüyen Türkiye, çağ atlayan Türkiye... Siz anlayamazsıniz.![]()