Rüyamda Okul Müdürümün Formatör bana Verdiği Görev :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan soner6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

soner6

Üye
Çok eski bir okul tuvaleti geziyoruz, Müdür Bey bana eski tuvalet duvarını göstererek "Burayı boyayalım hocam, önce duvarı kazıyalım, ondan sonra boyayalım" dedi. Şaka yapmıyorum, gerçekten bu rüyayı gördüm dün gece...

çok düşünmeyin hocam ne olacağımızı.olacağına varıyor zaten..geçmiş olsun.

hayırdır inşallah...
ben de bu gece başbakan ile bakanı gördüm başbakana durumumuzu anlattım ve anladı ama bakana dönüp de bişey demedi bu öğretmenlerin hali ne böyle diye. :)
benim ki de gerçek rüya....

ben de dun burda ruyalarla ilgili bir başlık okumustum... ruyamda ders programı 4+4+4 e gore değişiyor. her sınıfta 3 saat bilişim dersi+ zorunlu olmus. rüya işte :D :D :D

soner6' Alıntı:
Çok eski bir okul tuvaleti geziyoruz, Müdür Bey bana eski tuvalet duvarını göstererek "Burayı boyayalım hocam, önce duvarı kazıyalım, ondan sonra boyayalım" dedi. Şaka yapmıyorum, gerçekten bu rüyayı gördüm dün gece...

bu da pskolojimizin bozulduğunu gösteriyor :)
tuvalet boyama olasılığını bile düşünmek ciddi bir travma :scared:

berra_u' Alıntı:
ben de dun burda ruyalarla ilgili bir başlık okumustum... ruyamda ders programı 4+4+4 e gore değişiyor. her sınıfta 3 saat bilişim dersi+ zorunlu olmus. rüya işte :D :D :D
Biz bunu ancak rüyamızda görürüz hocam... :D

sürekli aklımızda başka bişey düşünemiyoruzki.
Farkındamısınız bu forum eskiden ne kadar da alan ile ilgili teknik bilgilerin paylaşıldığı bir forumdu.Fakat şimdi nerdeyse böyle başlıklar açılmıyor.Çünkü kimsenin bişeyle uğraşmak istemiyor, hevesmi bıraktılar insanda.

Benim ilk okul müdürüm de bana tam 2 sene boyunca bilgisayar sınıfının duvarlarına çizgi film karakterleri boyamamı söyledi.
Sonuç? O duvarlarda hala çizgi film karakterleri yok :)

Allahtan böyle rüyalar görmüyorum :mrgreen: İyice uçmuşsunuz hocam dikkat edin kendinize pilot olmak üzeresiniz.

Ben Antalya'dayım, gerçekten psikolojim ne kadar bozulmuş, yaşadığımız sorunlar malum. Gelen mesajlara teşekkür ediyorum, az da olsa gülümsememi sağladınız, teşekkürler :) Doğru ya, iyi ki "temizle" dememiş :)

BBNET
Geri