Qpersonel şube ekleme sorunu

Kodla Büyü

akin79

Aktif Üye
Arkadaşlar com_qpersonel_v1.0.2_RC1 sürümünü indirip kurdum. Daha sonra şubeler bölümünden şubeleri ekledim. Sonra personel bölümüne geçip ekleme yapmak istediğimde şube seçimi yapacağım liste boş görünüyor. Yani ekleyeceğim personel için şube seçemiyorum şube listesi boş olduğu için. Eksik yaptığım birşeymi var?

Güncel... Aynı problem bende de var sadece orası calısmadıgı için koskoca program calısmıyor.. nette de bulamadım cozumunu..

Orasının nedne çalışmadığğını tam olarak bilmiyorum ama bendede Qpersonelde personeli ekliyorum fakat resim eklemiyordu. Hatta resmi upload ediyor fakat database kaydını yapmıyordu. Ben Phpmyadminen bağlanarak elle girdim reim dosyalarını databasee. Sizde phpmyadminden bağlanıp kategorileri eğer kaydetmemişse elle girebilirsiniz hocam çok fazla uzun süüren birişlem olmuyor :+1:

arkadaşlar qpersonelin artık modası geçti. ve hata veriyor. özellikle joomlada güncelleme yaptıysanız hata vermesi normaldir.çünkü joomla 1.0 uyumlu
personelleri ben mod_yt_mega_nevs ile ekliyorum
wwww.siverekcumhuriyet.k12.tr ve http://www.siverekkaracadaganadolu.k12.tr de bu bileşeni kullandım.
öncelikle tüm personel için ayrı ayrı makale ekleyin başlık personelin adı soyadı olsun. bunları sınıf branş diye joomla kategorilerine yerleştirin.
ardından bir menü öğesi açın kadromuz diye bu menü öğesine tek makale ekleyin eklediğiniz makale okul müdürü olsun.
ardından yt_mega_nevs bileşenini sadece eklediğiniz menü öğesi kadromuzda görünecek şekilde kurun.

Ekli dosyalar

BBNET
Geri