Q-Personel Bileşeni "İstek üzerine..."

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Muzilla
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Tam versiyonunu kontrol etmedim ama, eğer yeni çıkarmadılarsa geri uyumluluk modu açılmış olsa bile, localhostta bir türlü çalıştıramamıştım, hosta atıp orda denediğimde sorunsuz çalıştı.

subversaa' Alıntı:
Tam versiyonunu kontrol etmedim ama, eğer yeni çıkarmadılarsa geri uyumluluk modu açılmış olsa bile, localhostta bir türlü çalıştıramamıştım, hosta atıp orda denediğimde sorunsuz çalıştı.

bu sürümü localde de denedim sıkıntı yok...

ben de kullanıyorum bu bileşeni çok guzel . 1.5.7 de kullanıyorum geri uyumluluk açıksa çalışır..

Turna' Alıntı:
bu bileşen türkçe karekterleri tanımıyor, bunu çözen var mı?

ben tütkçe karakter sorunu yaşamamıştım ama...
bileşen içerisindeki .php uzantılı dosyaların farklı kaydedin ve kayıt türü ANSI' yı UTF-8 olarak değiştirin

hocam local hostta Parse error: syntax error, unexpected ';', expecting T_FUNCTION hatası veriyo nerden kaynaklanıyodur

Bende hata verdi arkadaşalr yardımcı olabilecek varmı acaba ???

QProje Team!

Notice: Constant _HE_SIRALAMA already defined in\ozalpyibo.com\www\components\com_qpersonel\languages\turkish.utf8.php on line 216

Notice: Constant _HE_YORUMLAR already defined in \ozalpyibo.com\www\components\com_qpersonel\languages\turkish.utf8.php on line 247

Notice: Constant _HE_M_BASARILI already defined in \ozalpyibo.com\www\components\com_qpersonel\languages\turkish.utf8.php on line 337

Notice: Constant _HE_POWEREDBY already defined in\inetpub\ozalpyibo.com\www\components\com_qpersonel\languages\turkish.utf8.php on line 338
QPersonel Logo

haata bu

burdaki " Q-Personel, bir Q-Proje projesidir. " yazısını nerden kaldırabilirim bilen varmı acaba? index.php dosyasını arattım ama böyle bi ibare geçmiyor. daha önce yapan varmı?

ayarq.personel.php dosyasındna değiştirebilirsin

$QP_ayar['yapim'] = "<font class='small'><strong>Q-Personel</strong>, bir <a href='http://www.qproje.com'><strong>Q-Proje</strong></a> projesidir.</font>";

ama bence değiştirmezsen daha iyi olru yinede sen bilirsin hocam :))

benda de türkçe karakter hatası verdi. tüm php dosyaları farklı kaydet yapıp ANSI olanları utfs-8 yaptım yinede türkçe karakter hatası çözülmedi. çözen varsa yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

soneryen' Alıntı:
benda de türkçe karakter hatası verdi. tüm php dosyaları farklı kaydet yapıp ANSI olanları utfs-8 yaptım yinede türkçe karakter hatası çözülmedi. çözen varsa yardımcı olabilirseniz memnun olurum.

tr dil dosyasında dom olabilir hocam, farklı kaydet işlemini notepad ile yapıyorsanız farklı bir uygulamayla açıp eitleyin
tavsiyem edit plus 3 programını indirin ve deneyin,
tr dil dosyasını açıp kopyala deyip edit plusa yapıştırın ve UTF-8 olarak kaydedin

Warning: require_once(includes/pageNavigation.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Inetpub\vhosts\okuladi.k12.tr\httpdocs\components\com_qpersonel\qpersonel.php on line 341

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'includes/pageNavigation.php' (include_path='.;./includes;./pear') in C:\Inetpub\vhosts\okuladi.k12.tr\httpdocs\components\com_qpersonel\qpersonel.php on line 341

hatasını bir türlü gideremedim bu sıkıntıyı yaşayana ya da gideren oldu mu acaba...

BBNET
Geri