S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 17 Nisan 2014 #1 Ben bu sistemi anlamadım, ekranda hiçbir şey olması gerektiği gibi değil sanki :shock: Ekli dosyalar pysb_anasayfa.JPG 19.5 KB · Görüntüleme: 1,007 pysb_arıza_kaydı.JPG 25.2 KB · Görüntüleme: 1,007
by_zamansiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 322 17 Nisan 2014 #2 teslim alma işlemlerini buradan da bitirdiyseniz burayı pek sorun ettmeyin sistem tam olarakk çalışmıyor şuan zaten
teslim alma işlemlerini buradan da bitirdiyseniz burayı pek sorun ettmeyin sistem tam olarakk çalışmıyor şuan zaten
mavi85 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,085 17 Nisan 2014 #3 arıza kaydı oluştura tıklayıp seri numarası girmeden tekrar çıkış yaparsanız boş kayıt oluşturuyor, telpa dikkate almıyor zaten önemli değil yani.
arıza kaydı oluştura tıklayıp seri numarası girmeden tekrar çıkış yaparsanız boş kayıt oluşturuyor, telpa dikkate almıyor zaten önemli değil yani.
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 17 Nisan 2014 #4 Şimdi benim arıza bildirimi için yapmam gereken başka bir şey var mı?
S SİRE Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,048 18 Nisan 2014 #5 Bugün kontrol edeyim dedim ekranı, girilen bildirimler silinmiş. Kayıt yok diyor, çıldıracağım artık :verymad:
Bugün kontrol edeyim dedim ekranı, girilen bildirimler silinmiş. Kayıt yok diyor, çıldıracağım artık :verymad: