PYBS ye arıza girişi yaptım ancak tabletleri alan olmadı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cmtrkr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cmtrkr

Aktif Üye
arıza girişi yaptım fakat bir gelişme yok kimse gelip almıyor tableti.

şu durumda bekliyor hepsi

zeynep tıkır falan sonradan çıktı bizle alakalı değil... tabletleri öğrencilere verip onlara mı göndertsem acaba.

hangi kargo firması hangi adres

Ekli dosyalar

• uuu.JPG
    uuu.JPG
    107.5 KB · Görüntüleme: 1,718
Teknik Servis: MNG Kargo ile Karşı Ödemeli

ALICI: Telpa Teknik Servis Büyükdere Cad. No.195 Levent / İstanbul

kargo kendisi almıyor hocam sen çağırıyosun okula karşı ödemeli gönderiyosun.Gelirkende gene ücretsiz geliyor.Pybs ye işleyip gönderebilirsin

444 4309 numaradan(TELPA'nın numarası) kargonun telefon numarasını alıp kendinde çağırabilirsin

:+1: ben 2 tane gönderdim MNG kargoyu aradım gelip aldılar. Aramak lazım yani. Şu an zaten arıza kaydı bölüm sağlıklı işlemiyor.

bende arıza bildirimleri-yeni arıza kaydını tıklıyorum gelen ekranın altındaki arızalı ürünleri ekleye tıklıyorum açılan sayfaya tc yada tablet seri nosunu giriyorum ara butonuna basıyorum hiçbişey gelmiyor ekrana yardımcı olun 15 öğretmen tabletini denedim çözemedim sorunu yardımcı olacak var mı acaba ?

Üstte arıza bildirimleri yazan sarı yer var ona tekrar tıkla gelir ekrana. seçip arızayı gireceksin sonrada MGN kargoyu arayacaksınız gelip alacaklar

erdem12' Alıntı:
Üstte arıza bildirimleri yazan sarı yer var ona tekrar tıkla gelir ekrana. seçip arızayı gireceksin sonrada MGN kargoyu arayacaksınız gelip alacaklar
hocam tc veya seri no yu girince ara deyip bulamıyorum

Bende Arıza Bildirimini yaptım Bildirim yapıldı diyor. Kargoyuda aradım a ma Ses yok gelip almadılarda :verymad: :verymad: :verymad:

arkadaşlar benim giriş ekranı tam gelmiyor. sadece tc ve seri numara yazan kısım var diğer bilgi girişi yapılan yer yok gelmiyor tarayıcıdan olsa hepsinde denedim
bu sorunla karşılaşan var mı

Ekli dosyalar

• giriş.png
    giriş.png
    172.2 KB · Görüntüleme: 1,301
neden ben de bu sayfa açılmıyor neden kayıt yapamıyorum bir haftadır başım ağrıdı yaaa
yığıldı bozuk tabletler
giriş yapamayınca mng kargo aradım ama giriş yapılmadı diye almadılar lütfen bir yol

Ekli dosyalar

• giriş1.jpg
    giriş1.jpg
    117.9 KB · Görüntüleme: 1,291
1. Crome deneyin.
2. Yeni Arıza kaydı
3. Arıza kaydı ekle
4. Tc no veya seri no ile arattır.
5.Yukarıdan tamam.
6.Daha sonra arıza kayıtlarına bak.
7.Oluşturulan arıza kaydı sol tarafında küçük üögen den incele de ve arıza ayrıntılarını yaz ( dokunmatik çalışmıyor v.)
8.Yukarıdan kaydet de onayla.
9.Kargo görevlisi olarak " kargo görevlis" yaz.
10. Öğrenciye ver, kendisi adrese kargolasın.
işlem bu kadar.

Kargocuyu falan cağırmaya gerek yok bence. Öğrenciler kendisi göndersin, kargo gönderim fişini isteyebilirsiniz.

Kargoyu aradım okuldan aldılar gidecek tabletleri. Kargoya teslim ettikten sonra kargo görevlisi ismi girip görevliye teslim edildi seçeneği seçmemiz mi gerekiyor.

Son gönderdiğim tabletleri telpa üzerinden sorguladığımda kayıt bulunamadı diyor.
Gönderdikten sonra telpanın adresinin değiştiğini öğrendim, muhtemelen kayıtlı adrese gönderdi kargo şirketi.

Şimdi uğraş dur bakalım.

9 eylülde sisteme arıza kaydını girdiğim tableti,en az 10 kez aramdan sonra ve çeşitli tehditler -mahkeme vs.- neticesinde nihayet 11 ekim cumartesi günü göder(edebil)dim.

selcuklu' Alıntı:
Kargoyu aradım okuldan aldılar gidecek tabletleri. Kargoya teslim ettikten sonra kargo görevlisi ismi girip görevliye teslim edildi seçeneği seçmemiz mi gerekiyor.
Pybs'de bu işlemi yapan var mı?

mutlucan' Alıntı:
Hocam sağolasın, tabletli okulda ilk görevim emin olmak istedim.
Başlıkla ilgilide; girişleri yaptığımda kimse dönmedi ama kargoyu aradım geldiler hemen. Kargo takip fişi falan yok bende tutanak imzalattım forumda bi kargo teslim tutanağı vardı onu kullandım.

Telpa adresi değişti. Yeni Adres:
Profilo AVM
Beşinci Yıl Sok. No.1/D
Mecidiyeköy - İstanbul
Tel: 0212 371 15 00

pybs ye arıza kaydı girip sonra mng kargo yu arayıp kargom var diyorum :) hemen geliyorlar. Gelince de tableti kutusuyla birlikte içinde etab4 tablet var diyip karşı ödemeli telpa ya gönderiyorum. Telpa istanbul diyince zaten mng kargosu adres filan sormuyor. Eğer arıza kaydı girer ve mng nin gelmesini beklerseniz çok beklersiniz...

BBNET
Geri