pybs.eba arıza girilmiyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozzzzz80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ozzzzz80

Seçkin Üye
Seçkin Üye
pybs.eba.gov.tr den arıza girmek istiyorum ama tc girip ara dediğimde sonuç bulamıyor. farklı tc ler le de durum aynı. bu sorunu yaşayan varmı? ya da yaşayıp ta çözüme götüren varsa yardımlarını bekliyorum.

Ana sayfanın sağ tarafında okula gelen tabletlerin listesi var. O bölümde teslim alınan ürünler başlığı altında tabletlerin ait olduğu kişinin adı, TC si ve tablet seri numaraları var. Tablet seri numaralarını oradan kopyalayıp arıza bildirimleri sayfasında TC numarasını yazdığın yere tab. seri numarasını yapıştır ve ara düğmesine tıkla. Aşağıda çıkan tablet seri numarasını tıklayarak ilgili tabletin arızasını gir. Kolay gelsin.

fiziker' Alıntı:
Ana sayfanın sağ tarafında okula gelen tabletlerin listesi var. O bölümde teslim alınan ürünler başlığı altında tabletlerin ait olduğu kişinin adı, TC si ve tablet seri numaraları var. Tablet seri numaralarını oradan kopyalayıp arıza bildirimleri sayfasında TC numarasını yazdığın yere tab. seri numarasını yapıştır ve ara düğmesine tıkla. Aşağıda çıkan tablet seri numarasını tıklayarak ilgili tabletin arızasını gir. Kolay gelsin.
bu şekilde denedim. tableti buluyor ancak ad soyad ve diğer bilgiler çıkmıyor. yani sadece tablet seri no ya göre boş form kayıt açıyor. resmi üst yazıyla milli eğitime bildiricem arızayı.

Hocam seri numarasını girin, o zaman görüyor. Ben sisteme o şekilde girebiliyorum.

seri numarasını yazıyorum. allta seri nosuna göre bir kayıt çıkıyor ancak ad soyad tc gibi bilgiler gelmiyor; formda o kısımlar boş yani. siz seri noyu kimlik bilgileri geliyormu?

Neden Tc ile arama yaptığımızda bulamıyor. Bir bilgisi olan var mı? Her öğrenciyi o listeden bulması eziyet ama...

BBNET
Geri