pybs den arıza kaydı

Kodla Büyü
yeni arayüzüyle daha rahat sanki isim soyisimle kullanıcı bulanabiliyor seri no ya gerek kalmadan

yeni gelen tab5'ler pybs sisteminde görünmüyor. Bu konuda yapmamız gereken bir şey var mı? yoksa arıza kaydı yapmadan mı gönderecez

Arıza dan gelen tabletin teslim alındığını nasıl belirteceğim.Şu an arızada görünen 4 tabletim var.

servise not kısmı var hocam ben oraya tablet öğrenciye teslim edildi yazdım başka yolu varsa bilmiyorum

Biri şu pybs yetkililerine Yeni dağıtılan ve aktive edilen tabletler için kullanıcı adı ve tc si kısmının sistemde boş göründüğünü söylesin.Adamlara mail attım hiç sallayan olmadı.Pybs den aktive edilen tableti seri numarası ile aradığınız zaman tabletin hangi tc deki hangi isimli öğrenciye ait olduğu bilgisi görünmüyor.

Çağrı1' Alıntı:
neontester' Alıntı:
Çağrı1' Alıntı:
arıza kaydı veren arkadaş link atabilir mi ben yapamadım

http://pybsv2.eba.gov.tr/Servis/Kayit bu link arıza kaydı oluşturulan kısmı açıyor hocam. anasayfada da sol üst kısımda..
peki öğrencinin TC si adı soyadı tablet seri üçü de giriliyormu giriyorum hiç bişey çıkmıyor

hocam ben e tab5 için hiç yapmadım biz henüz dağıtmadık eksik geldiği için. ama etab4 için t.c girdiğimde bilgiler önüme geliyor

Bu arıza kaydı işini nasıl çözeceğiz anlamadım...
Cuma gününden bu tarafa arıza kaydı giremedim...

Çalıştığım okul 2 yıl önce Anadolu Öğretmen Lisesiydi, geçen yıl Anadolu Lisesi ve bu yıl Fen Lisesi dolayısıyla kurum kodu değiştikçe değişti. Yeni tabletler fende gözükmüyordu ben de arıza kaydı oluşturmadan gönderiyordum. Anadolu lisesinin de şifresi bizde mevcut değil onu nasıl öğrenebiliriz..

Hla e tab 5lerin seri nnumarası girilince öğrencilerin isim ve tc leri çıkmıyor. Arkadaşlar mail atalım sürekli okulun mail adresinden ama yoksa adamlarıj ntınlayacağı yok.

Öğrencilerin bilgilerinin çıkması çok da önemli değil . Tabletleri dağıtırken tablet teslim formu hazırladıysanız hangi tabletin kime ait olduğunu oradan teyit edebilirsiniz. Ben arızaya gönderirken ve arıza dönüşü form doldurtuyorum öğrencilere. Bu şekilde sıkıntı çıkmadı şu ana kadar.

BBNET
Geri