PYBS de görevliye teslim etme tarihi boş geçilemez UYARISI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan orhan82
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

orhan82

Aktif Üye
pybs arıza bildirim ekranında GÖREVLİYE TESLİMİ ONAYLA düğmesine bastığımızda görevliye teslim etme tarihi boş geçilemez diye bir uyarı alıyorum(tarih bölümü dolu olmasına karşın) ve elimdeki arızalı ürünleri kargoya veremiyorum. bu sorunu yaşayan başkaları da varmı

Ekli dosyalar

• pybs.jpg
    pybs.jpg
    153.2 KB · Görüntüleme: 720
Bu pysb nedir nasıl giriş yapılır arkadaşlar sadece idareciler mi giriş yapabiliyor yoksa tableti alan her ögretmen mi

pybs öncelikle okulunuza gelen tabletlerin kabulunun yapıldığı yerdir. atıyorum 100 öğrenci 40 öğretmen tableti geldiyse okula pybs.eba.gov.tr den yapıyorsunuz.

sonrasında okulunuzdaki tabletlerin arıza bakım servis gibi bildirimlerini oluşturduğunuz yerdir hocam. bu sitenin şifresi ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından okullara mail olarak yollanmıştır. eğer okulda bilişim teknolojileri öğretmeni yada bt rehber öğretmeni iseniz idareden bu sitenin şifresini isteyebilirsiniz

orhan82, hocam açıklama için teşekkür ederim. ilişim teknolojileri öğretmeni degilim ama tahta ve tabletlerle ben ilgileniyorum o yüzden idareyi de bu konuda bilgilendirmem gerekecek :)

gazi57 hocam şimdiden antidepresan alsan iyi olur derim 1 haftadır, 3 tane tableti bir yollayamadım gitti

hocam tabletler yeni geldi 8 tane sadece ögretmenlere bizim 9.sınıf ögrencimiz yok diger sınıflara da vermediler. Düz lise oldugumuz için kapanıyoruz o yönden rahatım :)

BBNET
Geri