PVC kanallardaki eternet uçları sizde de boş mu?

Kodla Büyü

sumunu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
faz 1 kabul işlemi yapılacak ama belittiğim uçların içi boş. Sizde durum böyle mi? normal değilse kabul yapmayalım.

bizimkilerde boş hocam ama oralarda ki uçların dolu olması gerekir diye düşünüyorum ben not düşücem onları

bence de dolu olmalı. öğretmenler interneti nerden alacak. ya da boş olacaksa niye oradan çıkış verildi?

Teslim sırasında data uzunluk ölçümleri oralarda yapıldı daha sonra bir tanesi tahtaya, diğeri ise wife ye bağlandı diye biliyorum. Bizde de boş. Hatta ilk zamanlar benim de kafamı çok kurcaladı..

who_is_who' Alıntı:
Teslim sırasında data uzunluk ölçümleri oralarda yapıldı daha sonra bir tanesi tahtaya, diğeri ise wife ye bağlandı diye biliyorum. Bizde de boş. Hatta ilk zamanlar benim de kafamı çok kurcaladı..
sonuç ne hocam? öyle mi olması gerekiyor?.

bizde de boş

tahtalarda internet yok
yönetici şifresi de verilmedi ne yükseltme yapabiliyorum ne program kurabiliyorum karşılıklı bakışıyoruz şimdilik.

Arkadaşlar dersliklere 2 adet veri prizi olacak deniyor.biri akıllı tahtanın diğeri sınıftaki acces pointe ait.Hattakiler sadece numaraları göstermek için yani boş olması normal.
Teknik şartnameyi okuyun.

Bt sınıfımızda faz-II içi dolu üstelik diğer ucu tahtaya bağlı.
Bugun kendi internetimin kablosunu kanaldaki uca taktım dedim tahtaya internet gelir. Gelmedi.
Ama ethernet kablosunu tahtaya takınca internet var.

Oncelikle şifreleri bilmeyen arkadaslara şaşırıyorum hic birsey yapadiniz vestel müşteri hizmetlerini arayip ogrenin

botebocuu' Alıntı:
Oncelikle şifreleri bilmeyen arkadaslara şaşırıyorum hic birsey yapadiniz vestel müşteri hizmetlerini arayip ogrenin
Şeker kardesim
Faz-I de net support protect vardı. Şifresini vestel yerel teknik servisten il koordinatörüne forumlardan vestel çağrı merkezine kadar aramadığım yer kalmadı. Bulamadım şifreyi. Tek cevap
BİLMİYORUZ. hep top birilerine atıldı. Neredeyse bakanı arayacaktım

Netsupport daha önce paylaşılmıştı forumda. Kaldırıp tekrar onu kurduğunuzda lisanslıyor kendini. Şifreleride siz giriyorsunuz. aramaya gerek yok.

Etkileşimli tahtanın kenar alt kısımdaki iki boş data ucunun ileriye dönük olarak bırakıldığını söylemiştir bize ağ altyapı seminerinde . isteğe göre tahta yada acess point de kullanılmayan data ucu oraya da takılabilir denmiştir diye hatırlıyorum .
Yanı o iki data yeri tüm faz 1 perde boştur. Yanlış birşey yok

cincer' Alıntı:
Netsupport daha önce paylaşılmıştı forumda. Kaldırıp tekrar onu kurduğunuzda lisanslıyor kendini. Şifreleride siz giriyorsunuz. aramaya gerek yok.
Netsupport istemiyorum arkadasım.
Arkadas sifre isteyene şaşıyorum diyor da ben de 3 yıl onceki durumu aktardım. Şifre "bilinemeyebiliyor"

botebocuu' Alıntı:

bu kadar parlak bi fikir hiç aklımıza gelmemişti ! teşekkürler

BBNET
Geri