publisher'da sorun

Kodla Büyü

**melike**

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar daha önce de publisherde site yapmıştım ama böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
Siteyi web'de önizleme yapınca, soldaki ana gezinti çubuğundaki öğeler görünmüyor..nedenini bulamadım bir türlü ::
(ekteki resimde kırmızı daire içine aldığım yerde anasayfa, okulumuz vs. linkler görünmüyor)

Ekli dosyalar

• site.JPG
    site.JPG
    151.3 KB · Görüntüleme: 1,164
publisher ile tasarlanan sitelerde karşılaşılan genel problemdir yaşadığınız.. Nedeni ise normal HTML kodları yerine office macrolarının kullanılması. Microsoft bunu herkesin web sitesi yapabilmesi için çıkarıyor belki ama işin bir standardı var. Bu standatlarda olmayan siteler, Tüm tarayıcılarda aynı şekilde görüntülenmeme gibi bir sonuçla karşılaşıyoruz.

Tavsiyem sitenizi DreamWeaver veya FrontPage gibi programlarla sitenizi yeniden tasarlamanız.

iyi çalışmalar

ben normalde dw kullanıyorum zaten ama bunu derste öğrencilere gösterecektim..dw onlara ağır gelir diye düşünüyorum.
teşekkürler cevap için..

Bizde aynı sorunla karşılaştık, site ünitesini publisherda işliyoruz ve çocuklar özenerek çok güzel tasarladılar ama internet explorer da linkler görünmeyince bozuldular tabi.Nasıl görünmesini sağlayabiliriz acaba linklerin.

önceden gözüküyordu sanki geçen yıllarda yaptığımda bir sorun olmuyordu diye hatırlıyorum ama şimdi olmuyor neden acaba?

Zaten tüm bilgisayarlarda öyle değil, bazılarında bu sorun var. çocuklar niye böyle oluyo diyip duruyolar :) çözebilen varmı ki.

bende de aynı sorun oluştu, önce dosyayı farklı kaydedin dosya türü olarak web sayfası seçin, zaten bunları yapmışsınızdır, herhangi bir web sayfasını publisher da düzenledikten sonra kaydedin ama önizleme seçeneğinden değilde kaydettiğin dosyanın bulunduğu dizine gelin ve oradan çalıştırın...

Hocam ie de gorunmuyıor maalesef, ama chrome yada firefox ile denerseniz sıkıntı yok.

BBNET
Geri