PTC Siteler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan polwert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

polwert

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar şöyle bir arattırdım da ptc ile ilgili kimsenin ilgisi yok heralde...Ben birkaç siteden bahsedeceğim... Baştan söyliyeyim çok fazla paralar beklemek hayal olur... Ben okuldan da girelebildiği için hem de zevk aldigim için yapiyorum... Arattirdiginiz da binlerce ptc sitesi var ama %99 u scam yani sahte site ya ödeme yapmiyor ya da kapanip gidiyor... Bu yüzden kendini ispatlamış başlıca sitelere üye oldum... Bunlardan biri

NEOBUX: Bu alanda en iyisi diyebilirim... Sistem belli gelen reklamları tıklıyorsunuz her reklamın bir değeri var ona göre bakiyenize işleniyor... Bu sitenin + özelliklerinden biri de AdAlert i olması... Kuruyorsunuz eklentiyi reklam geldiginde haber veriyor... Sitenin sürekli açık olmasi gerekmiyor bu sayede... AdPrize ise bonus game gibi bir şey... Tıkladığınız reklamlar icin 3 tane click kazaniyorsunuz... Şansa çeşitli hediyeler çıkıyor. $0,25, $1, $2, $50 gibi yada çok şanslıysanız golden üyelik... Dürüst olayım bana bi kere $0,25 çıktı bi kaç kere de 10 NeoPoints...

PROBUX : Bunda alert sistemi yok ama güvenilir bi site... ProGrid var bu sitede de bonus olarak... Günlük 20 çekiliş hakkı veriyor...Bi kere $0,10 çıktı...Çok mutlu oldum...

BUXENSE : Şirket lisansi almiş bir site...Bu bir avantaj...Ekibi sürekli online...Forum sayfasında Tükçe bölümü var...Buxgrid özelliği var...

EURO-PiNATA : Tasarımını yeniledi...Piyasada eskilerden...Euro bazında çalişan nadir sitelerden...EuroGrid var...

CLIXSENSE : Bu site de bu alanda en iyilerden biri. Ödeme konusunda kendini kanıtlamış. ClixGrid özelliği var. Günlük 25 şans veriyor...Bi kere $0,50 iki kere $0,10 çıktı...

Bu sitelerden para paypal,peyza gibi sitelerle çekiliyor. Benim paypal hesabi var. Hepsinin para çekme limiti farklı.
Neobux: İlk başta para çekme limiti $2. Daha sonra $3. Bi sonra ki $4 diye devam ediyor. En son $10 da sabitleniyor.
Probux : En az para çekme limiti $5
Buxense : En az para çekme limiti $2
Euro-Pinata : En az para çekme limiti : €2
Clixsense : En az para çekme $8

Gelelim asıl para kazandıran olaya bana göre tabii ki...Tasklar ya da neobuxtaki mini jobslar...
3 site de crowdflower ile anlaşmalı... Belli zamanlarda görevler geliyor... Her görevin değeri farklı... Kimi sayfa başına 3 cent kimi 10 cent... Bazıları çok kolay oluyor gerçekten :) Yap yapabildiğin kadar...Bu görev dediğim anket... Örnek vermek gerekirse geçen gelenlerden biri şöyleydi... Şirket adı altında bir link... Verdiği link sitenin offical sitesi mi değil mi? Değilse offical sitesi var mı? gibi...Bunun gibi 6 tane şirkete bakıyorsunuz submit task butonuna tıklıyorsunuz... Bu bir anket oluyor ve değeri 4 cent... Artık kaç tane yaparsanız :) Bazıları zor oluyor ama tanesi 10 cent... 10 tane yapsanız $1...

Bir de şöyle birşey var kafadan sallayamıyorsunuz bu anketlerde... Şöyleki önce "Training Mode" var... Eğer başarılı olursanız "Work Mode" a geçebiliyorsunuz... Çoğu ankette "training mode" da %90 başarı istiyor... Bunlar ingilizce anketler hatta geçen ispanyolca yaptim... İngilizcem iyi fakat ispanyolca olani google ceviri ile 7-8 anket yaptim... Daha sonra başarı düşünce "work mode" bitti :) "work mode" da sistem cevabi belli sorular sormaya devam ediyor eğer yanlış cevap verirseniz başarı oraniniz düşüyor...

Kısaca böyle normalde bu kadar uzun yazmayı sevmem ama sorularınız olursa yardımcı olurum...Aşağıya da sitelerin Refli ve refsiz linklerini koyuyorum istediğinizden üye olabilirsiniz eğer olmak isterseniz...Son olarak şunu da belirteyim bu 3 sitenin de forum sayfaları ve türkçe bölümleri var...Aklınıza takılan şeyleri oradan da okuyabilirsiniz...Tekrar hatırlatayım çok büyük paralar beklemek hayal olur...Bunu ben oyun gibi görüyorum ama kazandığınız puanlar gerçek para...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ref Nedir? Refsiz Link ?
Refli link adres satırında herhangi bir değişkene atanmış üye adı veya numarası ekli link demektir. Örnek verecek olursak "?referansı=WMK" tarzı bir linktir. Siz bu linkle o siteye girdiğinizde o siteye sizi WMK yönlendirmiş olacaktır. Haliyle WMK bu konuda kazanç sağlıyacaktır.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NEOBUX:
Refli :

Refsiz : http://www.neobux.com/

PROBUX:
Refli :

Refsiz : http://www.probux.com

BUXENSE:
Refli:

Refsiz : http://www.buxense.com

EURO-PINATA
Refli :

Refsiz : http://www.euro-pinata.com

CLIXSENSE:
Refli:

Refsiz : http://www.clixsense.com

çok güzel bir yazı olmuş aydınlatıcı teşekkürler, yanlız bir şeyi merak ettim mesela evde bunu yapsak ekdersten daha çok kazandırırmı ücret/zaman performansı olarak?

yok hocam sanmam :) çünkü genelde reklamlar $0,001 yani 1000 tane tıklayacaksın anca $1...en iyi olan reklam $0,01 değerinde o da günde 4 tane geliyor...ama sitelerin türkçe forum bölümlerine bakabilirsiniz günlük $5-10 kazanan var ama onlar yatırım yapmış...üyeliklerini yükseltmiş ref kiralamış falan...bence o riske değmez...bana ayda $20-30 gelse yeter benim için...minijobslar yada tasklar sürekli olsa süper olur dediğim gibi kolay olanlar hemen bitiyor...mesela 1500 tane geliyor...1 saat sürmüyo bitmesi...bazıları da zor olanlar 3-4 gün duruyor...onları tam yapabilsem iyi kazandırır...

şunu da ekliyeyim mesela sitenin birinden minijobs yada task yaptiniz...başarısız oldunuz diyelim ötekinde de aynisi var oradan devam edebiliyorsunuz bu güzel bir şey...:D

Mesela şuan gelen minijobs :)

Açıklamalara göre işaretleyeceğiz...

çok anasayfayı meşgul etmek istemiyorum ama belirtmek istedim sadece mesela demin neobux ta "training modu" gecemedim :) ama probuxta işi çözünce geçtim oradan devam ediyorum yapmaya aklınızda bulunsun :)

insan bi heves başlıyor ama sonra sıkılıp bırakıyor çok zaman alıyor onca para için okadar bilgisayar başında oturduğuna değmez

ilk başlarda sıkıcı olabiliyor katılıyorum...ama oyun gözüyle bakarsanız bir de bilgisayar başındayiz yani tıklamalar en fazla yarım saatimi alıyor...anketler de zevkli oluyor benim icin...demin ki mesela kolaydı hemen bitti...

ben de hobi olarak günde 1-2 saat uğraşıyorum ptc siteleriyle. bunların yanında hotfile ve turbobit dosya yüklemelerinden de gelir elde ediyorum. çok birşey değil ama can sıkıntısı, internet param çıkıyor işte. anket sitelerinin de getirisi fena sayılmaz...

dün çok kolay 9-10 centlik anketler vardı...yapabildiniz mi? ben 6 dolarlık anca yapabildim...arkadaşlar task yada mini jobs geldiginde yapamadiginiz yerlerde yardimci olurum...

bu işte sabretmek lazım...
sürekli ref almak ve gold üye olmak lazım yoksa çok getirisi olmuyor.
ben 5-6 ay sabredebildim kazandıklarımda reflere gitti..
sonunda bıraktım...

Ekli dosyalar

• neobux.jpg
    neobux.jpg
    35.1 KB · Görüntüleme: 1,213
dogrudur en güzeli minijobslar bence...yapabildigin kadar yap...öteki türlü yatırım yapanlar da çok memnun degil...ref kirala onları uzat falan sadece parayı döndürüyor...forum kisminda da refleri kimse çözememiş...kolay anketleri yapacaksin biriksin para sonra çek...en güzeli bu risksiz :)

polwert' Alıntı:
dogrudur en güzeli minijobslar bence...yapabildigin kadar yap...öteki türlü yatırım yapanlar da çok memnun degil...ref kirala onları uzat falan sadece parayı döndürüyor...forum kisminda da refleri kimse çözememiş...kolay anketleri yapacaksin biriksin para sonra çek...en güzeli bu risksiz :)

Emin hocan sana öğretmedi mi :) Nef'de

En güzeli Adsense :)

Yap siteyi - bırak millet tıklasın;

asp-php' Alıntı:
Emin hocan sana öğretmedi mi :) Nef'de

En güzeli Adsense :)

Yap siteyi - bırak millet tıklasın;

Öğretti canım sağolsun Emin hoca... :) Bunda çalışarak kazanıyorsun daha tatlı, heyecanlı oluyor ondan :)

winat9 ve bireklam.tv yi deneyebilir isteyen. winat9 android üzerinden, bireklam .tv ise web tarayıcı üzerinden reklam izleyerek kazanabilirsiniz. Bu da bir seçenek.

cyberstar' Alıntı:
winat9 ve bireklam.tv yi deneyebilir isteyen. winat9 android üzerinden, bireklam .tv ise web tarayıcı üzerinden reklam izleyerek kazanabilirsiniz. Bu da bir seçenek.

bireklam.tv geçenlerde bir arkadaş söylemişti bu forumda girdim ama bir türlü kazandıran reklamlara denk gelemedim...günlük kazandıran reklam izlenme sayısı da az değil ama ben denk gelemedim demek ki...bir de site yeni olduğu için az reklam var ondan olabilir...ilerde sistem oturursa reklam sayısı artar o zaman kazandırabilir gibi geliyor bana...

earn
4
cents
20 available

Tag Tweet Topics! (Up to 3 tags per Tweet)
In this task you will be tagging the categories of tweets with up to 3 tags.

Diyor fakat tıklayınca aşağıdaki mesajı diyor. Bir türlü task yapamıyorum.
Finished!
Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.
You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

zgrcln' Alıntı:
earn
4
cents
20 available

Tag Tweet Topics! (Up to 3 tags per Tweet)
In this task you will be tagging the categories of tweets with up to 3 tags.

Diyor fakat tıklayınca aşağıdaki mesajı diyor. Bir türlü task yapamıyorum.
Finished!
Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.
You can find more tasks by going back to the list of available tasks.
Onlar şöyle hocam adam yaparken son sayfayı yapmadan bırakıyor ama açık gözüküyor...Tencerenin dibi gibi düşünün :)

sayın hocam

Probux'ta reklama tıkladığında "Waiting for the advertisement to load.." sürekli kalıyor.. (bu günlük değil birkaç haftadır böyle)

Euro-Pinata'da reklam alanı fır fır dönüyor, tıklanmaya fırsat kalmıyor. (bu biraz komik oldu)

Buxense'de reklama tıklamama rağmen para değeri değişmiyor...

Neobux ise sorun yok tıklamalarda ancak minijobslar bilindiği gibi finished...

Önerileriniz nelerdir? Veya cashfiesta'yı denediniz mi ya da paydayptc denediniz mi?

-Probux'ta reklama tıkladığında "Waiting for the advertisement to load.." sürekli kalıyor.. (bu günlük değil birkaç haftadır böyle)
***Bende bi iki kere takildi ama süreklilik görmedim...Oyle bir durumda o reklam sayfasini kapatin...reklamlarin bulundugu sayfayi yenileyin düzelir...

-Euro-Pinata'da reklam alanı fır fır dönüyor, tıklanmaya fırsat kalmıyor. (bu biraz komik oldu)
***Bu sitede reklamlara tiklayip cikan at resimlerinde ters olani tikliyorsunuz...Dönecek reklam alani yok ama :D bir de reklamlara tiklamak icin reklamlarin üstünde "Kilidi acmak icin tiklayiniz" var... resimin üzerinde Fixed Advertisement yazisinin üstünde bulunan...ben tikladigim icin gitmis...oradaki yaziyi tikladiginizda reklamlar aciliyor...yeni güvenlik önlemi..fir fir dönen dediginizi simdi anladim :)

-Buxense'de reklama tıklamama rağmen para değeri değişmiyor...
* üye girişi yaptiginizdan emin olun...bazen bende direk siteyi acip view ads yi tiklayabiliyorum...öteki türlü bi sorun yasamadim...

-Neobux ise sorun yok tıklamalarda ancak minijobslar bilindiği gibi finished...
Önerileriniz nelerdir? Veya cashfiesta'yı denediniz mi ya da paydayptc denediniz mi?

Bundan 3-4 sene önce bende çok uğraşmıştım PTC işi ile ve o zamanlar 1000 dolardan fazla da para kazanmıştım. Bakalım tekrar deneyelim.

NEOBUX' a refinle üye oldum hocam...

Gördüm hocam hayırlısı olsun inşallah...
Burayı daha fazla işgal etmeme adına
http://polwert.blogspot.com/ sitesine bakabilirsiniz...Yeni aldığım ödemeler, beğendiğim siteleri orada anlatmaya çalıştım...

bu başlığı google translate yapıştırdım genede bişey anlamadım.
polwert ?
cashfiesta ?
scam gibi geldi bana ???
paydayptc icin ?
Fixed Advertisement yazisinin üstünde bulunan?
Bir türlü task yapamıyorum. ???

bunlar hangi dilde?

BBNET
Geri