G gmaslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 2 Haziran 2013 #1 arkadaşlar yıl sonu okul tanıtım sunusu hazırlayacağım. bu programdan söz eden ve kullanan arkadaşlar var. varsa elinizde kullanımı ile ilgili dosya ve mümkünse ilacını pm den atabilir misiniz?
arkadaşlar yıl sonu okul tanıtım sunusu hazırlayacağım. bu programdan söz eden ve kullanan arkadaşlar var. varsa elinizde kullanımı ile ilgili dosya ve mümkünse ilacını pm den atabilir misiniz?
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 2 Haziran 2013 #2 kullanımı ile ilgili bir forum sayfası güzel. http://www.muhakeme.net/forum/yazili-ve ... latim.html kendi sitesinde de resimli anlatım var. http://www.photodex.com/proshow/gold Programın kendisi, krulum.txt oku; edit:... verdiğim bağlantı yasal değilmiş, silindi.
kullanımı ile ilgili bir forum sayfası güzel. http://www.muhakeme.net/forum/yazili-ve ... latim.html kendi sitesinde de resimli anlatım var. http://www.photodex.com/proshow/gold Programın kendisi, krulum.txt oku; edit:... verdiğim bağlantı yasal değilmiş, silindi.
ercinc98 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 2,009 2 Haziran 2013 #3 sitemizde ise, ses-ve-goruntu-isleme-divx-mpeg-codec-vs-f101/pro-show-gold-kullanim-klavuzu-t19662.html bu başlık altındaki 10.uncu mesaj mustafaakinci'nın mesajı-ek dosya vermiş;
sitemizde ise, ses-ve-goruntu-isleme-divx-mpeg-codec-vs-f101/pro-show-gold-kullanim-klavuzu-t19662.html bu başlık altındaki 10.uncu mesaj mustafaakinci'nın mesajı-ek dosya vermiş;
G gmaslan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 269 2 Haziran 2013 #4 ercinc98 hocam teşekkürler. Hemen bakıyorum.
habibocak Üye Mesajlar 0 2 Haziran 2013 #5 Sayın Hocam, http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=264 buradan da yararlanabilirsiniz. İyi çalışmalar.
Sayın Hocam, http://www.habibocak.com/haber_detay.asp?haberID=264 buradan da yararlanabilirsiniz. İyi çalışmalar.
wes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 723 2 Haziran 2013 #6 defalarca söylendi, illegal yazılım, ilaçlı yazılımları burada paylaşmayalım diye.
B bas_kan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 795 2 Haziran 2013 #7 Hocam ulead kullanıyordum ama buda çok güzelmiş teşekkür ederim paylaşım için
habibocak Üye Mesajlar 0 2 Haziran 2013 #8 bas_kan' Alıntı: Hocam ulead kullanıyordum ama buda çok güzelmiş teşekkür ederim paylaşım için Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Bu program ulead'dan daha pratik ve effect sayısı daha fazla. İyi çalışmalar.
bas_kan' Alıntı: Hocam ulead kullanıyordum ama buda çok güzelmiş teşekkür ederim paylaşım için Genişletmek için tıkla ... Sayın Hocam, Bu program ulead'dan daha pratik ve effect sayısı daha fazla. İyi çalışmalar.
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,482 3 Haziran 2013 #11 Ekteki illegal yazılım kaldırıldı.