projem var?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cinefil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

cinefil

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
fakültede hoca bize şu projeyi verdi:" delphi programlama dilini kullanmadan c programlama dili ile yani kodlama ile pulldown menü oluşturmamızı istedi... bana nasıl yapacağım konusunda yardım edebilirmisiniz ? lütfen yardım edin...

Re: projem var LÜTFEN YARDIM...

Turbo C ile mi?
Hangi Ünv.?

Mouse pointer kullanıcan. Klavyet tuşları ve kısayollarını kullanacaksan işin daha uzun. Ayrıca win32 siz çok uğraşman gerek.

Size bu ödevi veren zat şuan hangi konuda, nereyi anlattı en son?
Bizde üniversitede iken hazır menu vardı hem C de hem Pascalda. direk kullanabiliyor ve üzerinde oynamalar yapabiliyorduk. Ama sıfırdan yazmam mümkün değildi ozamanlar. çok uğraşman gerekirdi.

ben gazi esef deyim... c programlama dilinde baştayız daha...

tam üstüne bastınız hocam... ne yapacağımızı şaşırdık... tek c dersi olsa delphi algoritma sql web tasarım hep onda.... hocam bazılarınız haklı olarak şöyle diyeceksiniz " çalış sen de geç "... çoğu kişi böyle diyor zaten.... ama içini bilen yok... biz şimdi bilmediğimiz bir programlama dilinin taaa sonlarında bile anlatılmayacak c kodlu pulldown menüyü nasıl yazalım... insan bilmediği şeye çalışabilir mi ? "hocam biz yapamayız örnek bari gösterin" diyoruz... cevap şu " banane".... ne yapacağımızı şaşırdık :cry: ... nasıl yapılacağı konusunda yardım edin lütfen... buradaki bütün öğrenciler size dua eder... (ayrıca joombal nickli hocamıza link verdiği için teşekkür ederiz.. en azından bi fikir elde ettik Allah razı olsun )

cinefil' Alıntı:
tam üstüne bastınız hocam... ne yapacağımızı şaşırdık... tek c dersi olsa delphi algoritma sql web tasarım hep onda.... hocam bazılarınız haklı olarak şöyle diyeceksiniz " çalış sen de geç "... çoğu kişi böyle diyor zaten.... ama içini bilen yok... biz şimdi bilmediğimiz bir programlama dilinin taaa sonlarında bile anlatılmayacak c kodlu pulldown menüyü nasıl yazalım... insan bilmediği şeye çalışabilir mi ? "hocam biz yapamayız örnek bari gösterin" diyoruz... cevap şu " banane".... ne yapacağımızı şaşırdık :cry: ... nasıl yapılacağı konusunda yardım edin lütfen... buradaki bütün öğrenciler size dua eder... (ayrıca joombal nickli hocamıza link verdiği için teşekkür ederiz.. en azından bi fikir elde ettik Allah razı olsun )
üniversite mebden beter!

joombal' Alıntı:
cinefil' Alıntı:
ben gazi esef deyim... c programlama dilinde baştayız daha...
Tahmin ettiğim gibi. Bu ödevi kesin zafer vermiştir. doğrumu?
tam üstüne bastınız hocam... ne yapacağımızı şaşırdık... tek c dersi olsa delphi algoritma sql web tasarım hep onda.... hocam bazılarınız haklı olarak şöyle diyeceksiniz " çalış sen de geç "... çoğu kişi böyle diyor zaten.... ama içini bilen yok... biz şimdi bilmediğimiz bir programlama dilinin taaa sonlarında bile anlatılmayacak c kodlu pulldown menüyü nasıl yazalım... insan bilmediği şeye çalışabilir mi ? "hocam biz yapamayız örnek bari gösterin" diyoruz... cevap şu " banane".... ne yapacağımızı şaşırdık ... nasıl yapılacağı konusunda yardım edin lütfen... buradaki bütün öğrenciler size dua eder... (ayrıca link verdiğiniz için size teşekkür ederiz.. en azından bi fikir elde ettik Allah razı olsun )

BBNET
Geri