projektör ve monitör görüntüsü

Kodla Büyü

hanifta

Site Gezgini
arkadaşllar bunu soruyorum belki bilmemem ayıp ama bilmiyorum.projektör ve monitörün ekranları aynı anda nasıl görüntülenir. ben denedim yapaamadaım yada bişeyi eksik yaptım bende monitör ekranı gidiyo teşekkürler

eger ekran kartinizda cift cikis yoksa
monitor coklayici diye bi aparat satin almaniz lazim hocam 15-20 YTL civari

Hocam eğer biligisayarınız donanımsal olarak ikisinide bağlamaya musait ise ki öyle olduğunu farzediyorum. Yapmanız gereken şey ekran kartının özelliklerine girip oradan çift monitor ayarını aktif etmeniz gerekiyor.

her ekran kartını özelliği farklı olduğu için ayrıntılı bilgi veremiyorum. Ancak bir fikir vermesi babından aşağıdaki yolu takip edin.

Masaüstünü sağ tıkla özellikler/ayarlar/gelişmiş/ bölümünden yapmanız gerekiyor.

Ben de bu problemi yaşadım bu gün:( Üniversitede yapıyordum ama unutmuşmuyum ya da bugün donanımsal bir eksiklik mi var bilemiyorum.
size sormak istediklerim:
Duvara görüntüyü projeksiyondan kasaya kabloyu takarak hallediyorum ama monitörden de aynı anda görüntü için 2. kabloyu nerden nereye takıcam onu bilmiyorum?onu da monitörün arkasından projeksiyonamı acaba?
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim..(ekran kartı tek girişli)

Syn hocam bilgisayarırnız büyük ihtimal vesteldir..Bende aynı sorunu yaşadığımda masaüstünde sağ tıklayıp grafik özelliklerinden yapmıştım.. sizde deneyin olacaktır...

bu sorunla bende sürekli karşılaşıyorum. laptoplara genellikle projeksiyon bağlandığında ya ekrana vermiyor ya da duvara. bunun mantığını bilen bir arkadaş anlatırsa sevinirim. arasıra yaptım ama hatırlamıyorum. oda ezbere yaptığımdan kaynaklanıyor.
bu arada mustikonya hocam ekran kartı ne olursa olsun bu yol çözüm oluyomugelişmiş bölümünden ekran kartına giriyoruz sanırım. ordan da çift monitör mü diyecez.

hocam bilgisayar exper..
sadece tek bağlantı var ama nette biraz araştırmaya çalıştım çift bağlantı olması gerekiyormuş sanırım ama onu çözemedim deneyimsizlik maalesef:(

nese1982' Alıntı:
bu sorunla bende sürekli karşılaşıyorum. laptoplara genellikle projeksiyon bağlandığında ya ekrana vermiyor ya da duvara. bunun mantığını bilen bir arkadaş anlatırsa sevinirim. arasıra yaptım ama hatırlamıyorum. oda ezbere yaptığımdan kaynaklanıyor.
bu arada mustikonya hocam ekran kartı ne olursa olsun bu yol çözüm oluyomugelişmiş bölümünden ekran kartına giriyoruz sanırım. ordan da çift monitör mü diyecez.
laptopta fn+f5 ile ikisine de görüntü verilebilir
bazı laptoplarda fn+f7

bilgisayarlar projektör ulaştırma bakanlığının geçen sene kurduğu bilgisayarlar yani hemen hemen birçoğumuzda aynısı var benq

nazlı' Alıntı:
nese1982' Alıntı:
laptopta fn+f5 ile ikisine de görüntü verilebilir
bazı laptoplarda fn+f7

hocam bu olay HP leptoplarda fn+f4 tuşu ile oluyor. Bende ikisinede görüntüyü veriliyor

"EROKAN" hocam gönderdiğiniz link için tşk ederim.yarın uygulamaya çalışacağım yalnız bağlantı ayarı sadece projeksiyondan kasaya bizim exper pc de.2.kablo şuan yok.2.kablo olmadan olamaz sanırım.ve 2. kablo olursa da onu nasıl bağlamam lazım?

Geri