arkadaşlar sınıflarda benq mp 515 projeksiyonlar var.bu projeksiyonlardan laptop(vga kablo olmadan) ile görüntü alabilir miyiz.müdür tutturmuş illa kablosuz görüntü alacam diye...
amip33' Alıntı:Alır hocam. Müdürünüz bir anten alsın taksın kendine, kablosuz çok iyi çeker o zaman.. Söyleyin ona daha icat edilmedi kablosuz projeksiyon.
amip33' Alıntı:Alır hocam. Müdürünüz bir anten alsın taksın kendine, kablosuz çok iyi çeker o zaman.. Söyleyin ona daha icat edilmedi kablosuz projeksiyon.
:lol: Hocam müdüre iyi söylemişsiniz.amip33' Alıntı:Alır hocam. Müdürünüz bir anten alsın taksın kendine, kablosuz çok iyi çeker o zaman.. Söyleyin ona daha icat edilmedi kablosuz projeksiyon.
mystreous' Alıntı:Kablosuz elektirik yapıyor adamlar artık. Bazı arkadaşlar imkansızmış gibi algılamışlar.
Kablosuz projeksiyonu kullanıyorum ben. Bu forumda da ethernetten görüntü aktarılabileceği konusu vardı.
![]()
Bu aparatın bi ucuna projeksiyonu bağladım, diğer ucuna kullanmadığım kablosuz adsl modemi bağladım. Modemi de projeksiyonun yanına koydum. Laptoptan modemime bağlantı yaptım. Kablosuz görüntü aktarımını gerçekleştirdim.
Srebrenitsa' Alıntı:mystreous' Alıntı:Kablosuz elektirik yapıyor adamlar artık. Bazı arkadaşlar imkansızmış gibi algılamışlar.
Kablosuz projeksiyonu kullanıyorum ben. Bu forumda da ethernetten görüntü aktarılabileceği konusu vardı.
![]()
Bu aparatın bi ucuna projeksiyonu bağladım, diğer ucuna kullanmadığım kablosuz adsl modemi bağladım. Modemi de projeksiyonun yanına koydum. Laptoptan modemime bağlantı yaptım. Kablosuz görüntü aktarımını gerçekleştirdim.
Yazılım olarak ne kullandınız? Sadece bu şekilde çalışmaz herhalde.
turkuazxyz' Alıntı:Ben q marka bir projeksiyonun kitapçığını incelediğimde opsiyonel olarak kablosuz görüntü aktaran bir ürünün cihaza takıldığını görmüştüm.Bilgisayar parçası satan bir mağazaya bu aparatı sorduğumda ısı probleminden dolayı bu ürünlerin pek tercih edilmediğini söylemişti bana.
Ayrıca görüntü aktarımının kablosuz olması gereksiz manyetik alana maruz kalma açısından da zararlı bence.Zaten evimdeki iki laptop ve bir modemin kablosuz ağ yayınını kapatıp kablo çektiğim şu günlerde ben olsam bu aparatı kullanmam.Hele ki Süleyman Demirel Üniversitesinde yapılan araştırmadan sonra.
Kanser hastasına kablosuz internet uyarısıblackpeace123' Alıntı:turkuazxyz' Alıntı:Ben q marka bir projeksiyonun kitapçığını incelediğimde opsiyonel olarak kablosuz görüntü aktaran bir ürünün cihaza takıldığını görmüştüm.Bilgisayar parçası satan bir mağazaya bu aparatı sorduğumda ısı probleminden dolayı bu ürünlerin pek tercih edilmediğini söylemişti bana.
Ayrıca görüntü aktarımının kablosuz olması gereksiz manyetik alana maruz kalma açısından da zararlı bence.Zaten evimdeki iki laptop ve bir modemin kablosuz ağ yayınını kapatıp kablo çektiğim şu günlerde ben olsam bu aparatı kullanmam.Hele ki Süleyman Demirel Üniversitesinde yapılan araştırmadan sonra.
araştırmayı payşlaşır mıısnız?
mystreous' Alıntı:Kablosuz elektirik yapıyor adamlar artık. Bazı arkadaşlar imkansızmış gibi algılamışlar.
![]()