tekinergun80 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 591 18 Eylül 2014 #1 Okulumda acer marka projeksiyon kumandası kayıp. Nereden bulabilirim?
elrond Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,728 18 Eylül 2014 #2 hocam elektronikçileri bir gezin o işi yapan farklı bir kumanda aynı sinyale sahip işinizi görür
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 18 Eylül 2014 #3 bana da değişik markalarda 5-6 tane kumanda lazım hepsini çalıştıracak evrensel bi kumanda varmıdır acaba?
bana da değişik markalarda 5-6 tane kumanda lazım hepsini çalıştıracak evrensel bi kumanda varmıdır acaba?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 18 Eylül 2014 #4 IR özellikli Android bir cihazın varsa hepsini telefonundan kontrol edebilirsin. Kumanda olmayan yerlerde ben öyle yapıyorum. Klima,TV, Uydu alıcısı,Projeksiyon...tek yerden kumanda etme. cep-bilgisayarlari-f252/tum-cihazlarinizi-ayni-yerden-kumanda-edin-t121485.html
IR özellikli Android bir cihazın varsa hepsini telefonundan kontrol edebilirsin. Kumanda olmayan yerlerde ben öyle yapıyorum. Klima,TV, Uydu alıcısı,Projeksiyon...tek yerden kumanda etme. cep-bilgisayarlari-f252/tum-cihazlarinizi-ayni-yerden-kumanda-edin-t121485.html
I icarus35 Site Gezgini Mesajlar 89 19 Eylül 2014 #5 Aynı marka başka projeksiyon kumandası varsa, programlanabilir kumanda alıp projeksiyonun kumandasını kopyalayabilirsiniz..
Aynı marka başka projeksiyon kumandası varsa, programlanabilir kumanda alıp projeksiyonun kumandasını kopyalayabilirsiniz..