o.eyuboglu Aktif Üye Mesajlar 181 17 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar BENQ projeksiyon cihazını duvara yansıttığımızda üst iki köşede aşağıdaki görüntüdeki gibi lekeler meydana geliyor, sorun lambayla mı ilgili acaba? Nasıl çözebilirim, paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar... Ekli dosyalar unnamed.jpg 89.8 KB · Görüntüleme: 44
Arkadaşlar BENQ projeksiyon cihazını duvara yansıttığımızda üst iki köşede aşağıdaki görüntüdeki gibi lekeler meydana geliyor, sorun lambayla mı ilgili acaba? Nasıl çözebilirim, paylaşırsanız sevinirim. İyi çalışmalar...
U unsoul Üye Mesajlar 11 17 Ekim 2019 #2 Hocam lambayı çıkartıp temizleyip tekrar takıp deneyebilirsiniz.
M muzyonur Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 586 17 Ekim 2019 #3 unsoul' Alıntı: Hocam lambayı çıkartıp temizleyip tekrar takıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten böyle bir durumda düzelme ihtimali varsa ben de okuldaki projeksiyonu deneyeyim. ilk defa duydum.teşekkürler
unsoul' Alıntı: Hocam lambayı çıkartıp temizleyip tekrar takıp deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Gerçekten böyle bir durumda düzelme ihtimali varsa ben de okuldaki projeksiyonu deneyeyim. ilk defa duydum.teşekkürler
o.eyuboglu Aktif Üye Mesajlar 181 17 Ekim 2019 #4 İlk defa böyle bir şeyle karşılaştım ben. teşekkür ederim hocam