E emine çelik Üye Mesajlar 25 18 Aralık 2014 #1 arkadaşlar ortaokulda ilk defa derse giriyorum, proje ödevleri ve kaç adet sözlü notu verileceği neye göre hakkında bilgi verebilir misiniz
arkadaşlar ortaokulda ilk defa derse giriyorum, proje ödevleri ve kaç adet sözlü notu verileceği neye göre hakkında bilgi verebilir misiniz
M _MurAy_ Aktif Üye Mesajlar 234 18 Aralık 2014 #2 Hocam.Proje görevi vermiyoruz.Kaç adet sözlü notu verileceği,sene başındaki zümre kararın belirttiğiniz gibidir.Genelde 2 sınav yaparsanız iki tane sözlü notu verirsiniz.
Hocam.Proje görevi vermiyoruz.Kaç adet sözlü notu verileceği,sene başındaki zümre kararın belirttiğiniz gibidir.Genelde 2 sınav yaparsanız iki tane sözlü notu verirsiniz.
c1han Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 382 18 Aralık 2014 #3 Proje verilebilir, performans görevi verilmiyor.
A aakcakaza Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,466 18 Aralık 2014 #4 2 yazılı sınav, 2 adet ders içi performans (eski sözlü notu) proje eğer öğrenci aldıysa verirsiniz.
E emine çelik Üye Mesajlar 25 30 Aralık 2014 #6 tşk"ler arkadaşlar, sene başı zümre yapmadık tek öğretmenim bilimiyorum. birde okullarda ücretli öğretmene tavır var anlamadım nedense
tşk"ler arkadaşlar, sene başı zümre yapmadık tek öğretmenim bilimiyorum. birde okullarda ücretli öğretmene tavır var anlamadım nedense