PROJE TARİHİ GİRME VE GETİRMEYENLER...

Kodla Büyü

KARÇİÇEĞİ

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
ARAKADAŞLAR PROJE TARİHİ GİRDİM FAKAT HİÇ BİR KİMSE PROJE ALMADI...TARİHİ SİLMEM GEREİKİYOR MU. ÇOK ACİL. VARSA DAYANAKLARI....

Proje tarihini ögrenci proje alirsa girmeliyiz.
Demek ki siz kimse proje almadan girdiniz.
Bu durumda kurum şifresiyle silmeniz yada sildirmeniz gerekir.
Siz proje notu girmemiş durumdasiniz

hiçbirşey olmaz proje getiren olursa not verirsiniz getirmezlerse bişey yok zaten.

peki arkadaslar proje alıpta getirmeyenleri ne yaptınız?

bende 3-4 öğrenci var bu durumda. 50 kere hatırlattım yine yok yine yok.

not veya g verebilmek için öğrencinin getirmediğine dair bi form var onu doldurmanız idareye ve veliye göndermeniz lazım....

herhangi bi not girseniz itiraz durumunda dayanağınız olmaz.

G yazsanız, gerekli işlemleri yapmadığınız için yine aynı sıkıntı.

yüksek not verseniz itiraz olmaz ama bu seferde öğrenci bi daha sizin sözünüzün, dersinizin bi öneminin olmadığını düşünür....

hiç not girmeseniz sözde iş bilen müfettişlerden birine denk gelirseniz, neden not yok der.

bence en kolayı tarihi idareye sildirin gitsin.

hgx2' Alıntı:
not veya g verebilmek için öğrencinin getirmediğine dair bi form var onu doldurmanız idareye ve veliye göndermeniz lazım....

yüksek not verseniz itiraz olmaz ama bu seferde öğrenci bi daha sizin sözünüzün, dersinizin bi öneminin olmadığını düşünür....

hiç not girmeseniz sözde iş bilen müfettişlerden birine denk gelirseniz, neden not yok der.

Hocam haklısınız da mesela 10 öğrenci proje almış, 7 i si getirmiş 3 ü getirmemiş.

tarihi sildirirsek diğerlernin ki de güme gider. Bence en iyisi getirmeyenlere hiç proje almamış gibi davranmak.

Getinmeyen öğrenci için iki ihtimal var;
1- Her türlü evrakınız hazırsa "g" yazıp fiilen SIFIR vermek;
2-Bir evrakınız dahi hazır değilse hiç projesi yokmuş gibi dokunmassınız.

Eğer 1 evrak dahi eksikse ve siz G yaparsanız , yönetmelikte yapılan iş ve işlemleri yapmadığınız için zararlı çıkarsınız.
Uyduruk bir not da girmeyin; puan çizelgesi bir yana olmayan bir şeye not veremessiniz. En iyisi boş bırakmak.

Ben ne yaptm; Şubat ayından proje tarihini 30 nisan 2014 girdim ki getirmeyen olursa şıkıştırma şansım olsun. İdareye dilekçe veddiğimde veliye bildirimde bulunması için süresi osun..
Performanslarda da aynısı, son tarih 30 nisan. Bir kısmını da derste yatırdım ki kimsenen yapmama şansı olmasın. Hatta 3-4 öğrenciyi öğretmenlerinden izin alarak benim sınıfa getirtip zorunan yaptırdım..

Proje tarihini silmenize gerek yok...

aakcakaza' Alıntı:
hgx2' Alıntı:

Hocam haklısınız da mesela 10 öğrenci proje almış, 7 i si getirmiş 3 ü getirmemiş.

tarihi sildirirsek diğerlernin ki de güme gider. Bence en iyisi getirmeyenlere hiç proje almamış gibi davranmak.

dediğiniz doğru hocam, ben hiç bir öğrenci getirmediyse koşuluyla yazdım, getirenler varsa getirenlerin notunu girin yeter, diğerleri boş yani proje almamış görünür.

Performans ve proje getirmeyen öğrencilerin velisinin bilgilendirilmesi gerekiyormus. G yazdığımızda veli ben bu konuda bigilendirilmedim diyerek karşı çıkabiliyor ve başınız ağrıyabilir. Bizim veliler bu konuda çok sorunlu, hemen okula gelip sorun çıkarıyorlar. Bu durumda not vermek de doğru değil ama ben çocugun normalde karnesine gelecek notu etkilemeyecek şekilde bir not verdim.

BBNET
Geri