Arkadaşlar bu PTBY için proje düşünen varmı ne bileyim basit ama kullanışlı bir şey fikri olan yazarsa çok mutlu olurum benim bir tane proje yapmak gerek te PTBY için
Katılıyorum hocam. Geçen sene biz de Giresun'da yarışmaya katıldık, biz ilçeden gittik oraya. Orada bir komisyon kurmuşlar merkezin hocalarından. Yine merkezden bir okul dokunmatik ekranlı proje yaptı il hatta bölge birincisi oldu. Malumunuz her okulun dokunmatik ekranlı sistem için ayıracak bütçesi olmayabiliyor.kazuo' Alıntı:dokunmatik ekranlı birşeyler yapın, ne olduğu önemli değil. kesin ödül alırsınız.
Araba almadan önce sürekli düşündüğüm hayelini kurduğum projefluent' Alıntı:Otobüs durağına bir lcd, yolcular hangi otobüs nerede, kaç km sonra orda olacak vs.. Zor ama güzel fikir bence
Hocam geçen sen biz de öğrenciler uğraşsın yapsın dedik işin büyük kısmını öğrenciye bıraktık. Yarışma günü gördüğüm en önemli olay şuydu; 1. olan projeyi öğrenciler değil öğretmenleri anlatmaya başlamıştı. Jüri ne yaptınız sorusunu öğrenciye değil projeyi yapan öğretmene sordu. Bu yarışmaya öğretmen yarışması gözüyle bakılıyorsa benim için artık bir değeri yok.twoalfa' Alıntı:Bir kaç yıldır iyi projelerle gittik beceri yarışmalarına. zaman zaman dercede aldık. bazen hayal kırıklığıda yaşadık. Yarışmalara hazırlanan öğrencilerimizde çok güzel gelişmeler oldu. Projelerimize sadece rehberlik ettik.Sadece uç sıkıntılara müdehale ettik. fikir dahil çalışmaların tamamını öğrencilerimiz yapıyor(Kendi fikirleri olunca daha iyi çalşıyorlar). Bu sebebten derece, yarışma bir yere kadar önem kazanıyor. Öğrencilerinizin gelişimini görünce yarışma falan hikaye oluyor.
coderfree' Alıntı:Hocam geçen sen biz de öğrenciler uğraşsın yapsın dedik işin büyük kısmını öğrenciye bıraktık. Yarışma günü gördüğüm en önemli olay şuydu; 1. olan projeyi öğrenciler değil öğretmenleri anlatmaya başlamıştı. Jüri ne yaptınız sorusunu öğrenciye değil projeyi yapan öğretmene sordu. Bu yarışmaya öğretmen yarışması gözüyle bakılıyorsa benim için artık bir değeri yok.twoalfa' Alıntı:Bir kaç yıldır iyi projelerle gittik beceri yarışmalarına. zaman zaman dercede aldık. bazen hayal kırıklığıda yaşadık. Yarışmalara hazırlanan öğrencilerimizde çok güzel gelişmeler oldu. Projelerimize sadece rehberlik ettik.Sadece uç sıkıntılara müdehale ettik. fikir dahil çalışmaların tamamını öğrencilerimiz yapıyor(Kendi fikirleri olunca daha iyi çalşıyorlar). Bu sebebten derece, yarışma bir yere kadar önem kazanıyor. Öğrencilerinizin gelişimini görünce yarışma falan hikaye oluyor.