Yöneticilik ve öğretmenlik görevinden ayrılmaBirinci dönem beni okuldan istemişlerdi ama eşimin görevlendirmesi sıkıntı olur diye gitmedim..
Okul İmam Hatip Lisesiydi hocam. Kodlama çalışması yapıp projeler üretip okulunu adını duyurmak birinci görevim olacaktı.
Bu okullara tayin olayı yok. Futbolcu gibisin. 4 yıl çalışıyorsun ve bildiğim kadarıyla 4 yıl boyunca da tayin isteyemiyorsun. Ben seneye il dışı düşündüğüm için de istemedim.
Çocukların eğitim seviyesi iyiydi. Arduino, Kodlama vb. şeyleri seviyor, proje üretmek hoşunuza gidiyorsa bence isteyin.
Henüz 4 yıl süresini bitiren okul olmadığı için sürecin nasıl işleyeceğini kimse bilmiyor galiba4 yil sonunda mudur sizinle calismak istemezse ne oluyor hocam
4 yıl dolmadan tayin istenebilir mi? Örneğin 2-3 ay çalıştık ve diyelim ki çok yoruyorlar ve dayanılmaz hal aldı. O zaman ne olacak?
ilk yıl mecbursun sonrası mudure kalmıs
Her tayin isteme döneminde tayin isteyebilirsiniz. 4 yılın bitmesini beklemek zorunda değilsiniz.
Yöneticilik ve öğretmenlik görevinden ayrılma
MADDE 15 – (1) Yönetici ve öğretmenler istemeleri hâlinde ya da görev sürelerini tamamladıklarında diğer okullara ilgili mevzuat hükümlerine göre öğretmen olarak atanabilirler.
Yönetmelikten okuyup anladığım kadarıyla geçerli değil. 3 yıl beklemek zorunda değilsiniz.il içi tayin için aynı kurumda 3 yıl çalışma zorunluluğu var. Proje okulunda da geçerli mi?
Normal okullar da 3 yıl zaten. Ayrıca proje okulunda çalışmak istemeyen varsa 4 yıl beklenmiyor diye biliyorum ama yanlış yönlendirmeyimBirinci dönem beni okuldan istemişlerdi ama eşimin görevlendirmesi sıkıntı olur diye gitmedim..
Okul İmam Hatip Lisesiydi hocam. Kodlama çalışması yapıp projeler üretip okulunu adını duyurmak birinci görevim olacaktı.
Bu okullara tayin olayı yok. Futbolcu gibisin. 4 yıl çalışıyorsun ve bildiğim kadarıyla 4 yıl boyunca da tayin isteyemiyorsun. Ben seneye il dışı düşündüğüm için de istemedim.
Çocukların eğitim seviyesi iyiydi. Arduino, Kodlama vb. şeyleri seviyor, proje üretmek hoşunuza gidiyorsa bence isteyin.
Hocam başvuruyu nasıl yaptınız. Baş vuru takvimi nasıl işliyor. Boş normları nasıl öğrenebiliriz. Bende proje okulunda çalışıyorum. Başka bir ildeki proje okullarına başvuruyu nasıl yapılır.Peki bu okullara başvuru yaptığımızda takibini nereden yapıyoruz? Bir MTAL proje okulundayım. Biz olağan süreçte bundan 3 yıl önce proje okulu olduk. Ancak çok da birşey değişmedi hayatımızda. Farklı bir ildeki aynı türden bir okula bugün başvuru yaptım ve okuluma evrakları teslim ettim. Bu başvuruların değerlendirmesini kimler yapıyor? Süreç nasıl işliyor bu konuda bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Hocam Mayıs döneminde oluyor başvurular tüm okullar eksiğine göre normları belirliyor daha sonra bu normlar üst yazı ile tüm ülkedeki okullara gönderiliyor sizler de dilekçe ile başvurunuzu yapabiliyorsunuzHocam başvuruyu nasıl yaptınız. Baş vuru takvimi nasıl işliyor. Boş normları nasıl öğrenebiliriz. Bende proje okulunda çalışıyorum. Başka bir ildeki proje okullarına başvuruyu nasıl yapılır.