Proje Okulları Netleşti mi?

Kodla Büyü

nese1982

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaşlar. proje ve özel program uygulayan okullar belirlenecekti. son durum nedir?

Son düzenleme:
T.C. MİLLI EĞİTİM BAKANLIĞI

Özel Proje Uygulayan Okullar K

2.3 MESLEKÎ VE TEKNİK EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

1. Özel Proje Uygulayan Okul Başvuru Formu'nun (EK 1/C) kriterleri üzerinden genel ağırlıklı toplam puanı 50'nin altında olanlar Millî Eğitim Bakanlığı Proje Okulları Yönetmeliği'nin 4 üncü maddesinin

birinci fıkrasının (a) bendi kapsamında değerlendirilir. Bu okulların;

Okul Gelişim Projesi hazırlaması,

Okul Gelişim Projesi için Kılavuz ekinde yer alan Proje Başvuru Formu, Okul Eylem Planı ve Faaliyet

Takvimi'nin hazırlanmış olması,

Okul Gelişim Projesi değerlendirmesinin Proje Başvurusu Değerlendirme Ölçütleri'ne göre en az

70 puan olması gerekir.

2. Bu kapsamda her ilde en fazla bir okul seçilebilir.

bu kritere göre her ilden 1 meslek lisesi mi proje okulu olabilecek?

Merhaba arkadaşlar. proje ve özel program uygulayan okullar belirlenecekti. son durum nedir?
3-4 ay sonra belli olur anca hocam. Proje okullardan son 4 yılda yapılan projeleri istediler. Sonra onların kanıtlayıcı belgelerini istediler. Her genel müdürlüğe toplam okul sayısının %10u kadar(her il düzeyinde) proje okulu teklif verilebileceğini söylediler. Genel müdürlükler değerlendirip ona göre karar verecekler.

Diyelimki X ilinde 60 tane Anadolu lisesi var. En fazla 6 okulu teklif edecek X ili, teklif ederken okulun istenen kriterlere göre belgelerini de gönderecek genel müdürlüğe. Tema falan seçilecek yeni sisteme göre. Genel müdürlük ona göre karar verecek ancak bu 6 okuldan 1-2 tanesini seçecek anladığım kadarıyla. Tahminime göre çok az proje okulu kalacak hocam. Ocak ayına anca yetişir gibime geliyor.

3-4 ay sonra belli olur anca hocam. Proje okullardan son 4 yılda yapılan projeleri istediler. Sonra onların kanıtlayıcı belgelerini istediler. Her genel müdürlüğe toplam okul sayısının %10u kadar(her il düzeyinde) proje okulu teklif verilebileceğini söylediler. Genel müdürlükler değerlendirip ona göre karar verecekler.

Diyelimki X ilinde 60 tane Anadolu lisesi var. En fazla 6 okulu teklif edecek X ili, teklif ederken okulun istenen kriterlere göre belgelerini de gönderecek genel müdürlüğe. Tema falan seçilecek yeni sisteme göre. Genel müdürlük ona göre karar verecek ancak bu 6 okuldan 1-2 tanesini seçecek anladığım kadarıyla. Tahminime göre çok az proje okulu kalacak hocam. Ocak ayına anca yetişir gibime geliyor.
hım anladım hocam çok tş edeerim

ilksms
Geri