Proje okulda çalışan BÖTE mezunları

Kodla Büyü
Bakanlığı arayıp atama kararnamesinin ardından alan değişikliği kararnamesi gelecek diye yazmış bir arkadaş. Elimizdeki tek bilgi bu. bugün de bir sonuca ulaşamaz isem okula dilekçe vermeyi düşünüyorum. Alan değişikliği istedim ama kararnamem gelmedi diye. Hiç yoktan başımıza iş çıkmasın.
Benim atamam da yapılmadı , ikinci 4 yılım uzatılmadı eski okulumdayım şu an, kararnamem gelmediği için tayin de isteyemeyecek miyim

Proje okulundayım 4 yılım doldu uzatma yapılmadı boteyim tercih yapmadım kararname çıkmadı

Anlaşılan; Proje okulunda 4yılı olmamış Böte mezunlarına kararnameleri geliyor. İkinci 4yılı uzatılmış açık kararnamesi zaten olan öğretmenlere kararname gelmiyor. Temmuz ayına doğru tüm Proje okullarına atanan diğer branş öğretmenleri ile beraber geleceğe benziyor.

böte mezunları proje okuluna tayin isteyemeyecek mi artık.
Yok hocam öyle bi durum, nasıl çıkarım yaptın 😅 böte mezunlarının proje okulunda çalışmasıyla ilgili bi sorun yok, 4 yılı dolanlar biraz gecikmeli olacak gibi sadece. Hali hazırda bi kararnameleri var bu arkadaşların bekliyorlar haziran sonunu, muhtemelen o yüzden ikinci bi kararname çıkmıyor. Bunu dusunulmemis bi hata olabilir, duzeltilecektir bence eğer böyleyse.

Mebbis te görev kaydı kısmında alan değişikliği adı altında bir işlem yapılmış ve yeniden göreve başlatılmış gördüm. Herhalde uzatmadan kararnameler gelecek çünkü okulumda göreve başlama tarihim 8 Mayıs olarak güncellenmiş

Ayni şekilde. Kişisel bilgilerde atama alani hala BT. Gorev kaydinda alan degisikligi var. Proje okul ve 4 yıl uzatmalıyım.

Son düzenleme:
Mebbis te görev kaydı kısmında alan değişikliği adı altında bir işlem yapılmış ve yeniden göreve başlatılmış gördüm. Herhalde uzatmadan kararnameler gelecek çünkü okulumda göreve başlama tarihim 8 Mayıs olarak güncellen8 Mayıs tarihli işlem yapılmış. E

Mebbis te görev kaydı kısmında alan değişikliği adı altında bir işlem yapılmış ve yeniden göreve başlatılmış gördüm. Herhalde uzatmadan kararnameler gelecek çünkü okulumda göreve başlama tarihim 8 Mayıs olarak güncellenmiş
Benim de az önce baktım öyle olmuş.8 Mayıs yeni göreve başlama tarihim olmuş.acaba kararnamelerde sisteme düşmüş mü?Haber alan ,durumunda değişiklik olan olursa buradan bilgilendirme hepimiz faydalanırız.Kimse net bir şey söyleyemiyor

Kararname gelmedi fakat biraz önce baktım alanım güncellenmiş, bakanlık atama alanı da değişmiş, sanırım proje okullarını bakanlık kendi halletti. Şükür bu süreçte sona erdi. Sizde kontrol edin isterseniz.

ben geçen yıl başlamıştım kararnamem gelmiş, iki tane imza attılar ve alanın değişmişler dediler ancak anlamadım tef mezunu değilim. artık meb'de olan hiçbir şeye kafa yormuyorum her şey olacağına varır

İlici başvurusunda böyle bir hata veriyor böt alan gecişi olmuş kişisel bilgilerde

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250513-014701_Chrome.webp
    Screenshot_20250513-014701_Chrome.webp
    84.5 KB · Görüntüleme: 15
BBNET
Geri