Proje okulda çalışan BÖTE mezunları

Kodla Büyü

erden60

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar; Alan değişikliği nedeniyle kararnamesi gelen var mı? Yoksa 1 Temmuz tarihinde mi gelecek?

"Atama şekli değişik olduğu için proje okullarının kararname ve alan değişiklik işleri daha yapılmadı." diye bilgi geldi.

Konya'da proje Anadolu İmam Hatip Lisesi'ndeyim, kararname sabhatan vardı mebbisde, ayrılış ve yeniden başlangıç yaptık bugün.

Bende proje okulundayım, tef den böte ye geçiş istedim ama kararname gelmedi. İkinci dördüncü yılım uzatılmıştı, bilgi veren de yok. Sadece beklemek zorundayız maalesef.

Bende proje okulundayım, tef den böte ye geçiş istedim ama kararname gelmedi. İkinci dördüncü yılım uzatılmıştı, bilgi veren de yok. Sadece beklemek zorundayız maalesef.
Aynı durumdayız, ikinci dördüncü yılım uzatıldı Temmuz 1 kararnamesini beklerken bu iş çıktı! Heralde bizim kararnameler Temmuz 1 de gelecek.

Bu seneki il içi atama kılavuzunda B-18. maddeye göre kapalı hocam.
18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları bu duyuru kapsamı dışındadır.

Görev süresi uzatılanların mevcut kararnamesi olduğu için ikinci bir kararname gönderilemediğinden 27 haziran sonrasında alan değişikliği yapılacak diye bilgi verilmiş okul idaresine.

Ben proje okulunda iken yeniden atamam yapılmadığı halde (il emrine atanmisim) bras değişikliği olmadı. Acaba tercih yapabilecekmiyim

BBNET
Geri