Okulun MEBBİS şifresi ile sisteme girince geldiği görülüyor. Ancak ayrılma ve başlama işlemi yapmak için tarih girildikten KAYDET düğmesi aktif değil.Merhaba arkadaşlar; Alan değişikliği nedeniyle kararnamesi gelen var mı? Yoksa 1 Temmuz tarihinde mi gelecek?
Aynı durumdayız, ikinci dördüncü yılım uzatıldı Temmuz 1 kararnamesini beklerken bu iş çıktı! Heralde bizim kararnameler Temmuz 1 de gelecek.Bende proje okulundayım, tef den böte ye geçiş istedim ama kararname gelmedi. İkinci dördüncü yılım uzatılmıştı, bilgi veren de yok. Sadece beklemek zorundayız maalesef.
İnş bu süreçte il içi ve dışına açmazlarAynı durumdayız, ikinci dördüncü yılım uzatıldı Temmuz 1 kararnamesini beklerken bu iş çıktı! Heralde bizim kararnameler Temmuz 1 de gelecek.
Proje okullarında il içi il dışı ataması olmaz hocam.İnş bu süreçte il içi ve dışına açmazlar
Geçen sene açtılar, norm fazlasına bile açtılar.Proje okullarında il içi il dışı ataması olmaz hocam.
18. İl içerisinde öğretmen ihtiyacına bakılmaksızın öğretmen norm kadrosu bulunan tüm eğitim kurumları tercihlere yansıtılacak ancak kapatılması planlanan eğitim kurumları, özel program ve proje uygulayan eğitim kurumları, müzik ilkokulları, müzik ortaokulları, spor ortaokulları, ölçme değerlendirme merkezleri, bilim ve sanat merkezleri, Bakanlık merkez teşkilatına doğrudan bağlı eğitim kurumlarının tamamı ile güzel sanatlar liselerinin görsel sanatlar ve müzik alanları, spor liselerinin beden eğitimi alanı ve halk eğitim merkezlerinin bazı alanları bu duyuru kapsamı dışındadır.
bu durumda il dışı tayin hakkımızı da kaybetmiş oluyoruz değil mi hocam?Görev süresi uzatılanların mevcut kararnamesi olduğu için ikinci bir kararname gönderilemediğinden 27 haziran sonrasında alan değişikliği yapılacak diye bilgi verilmiş okul idaresine.
Bu sene uzatma ya da ilk defa başvurusu yapıp atandıysanız proje okulları kılavuzuna bu göre bu yıl il içi de il dışı da cisteyemiyorduk hocambu durumda il dışı tayin hakkımızı da kaybetmiş oluyoruz değil mi hocam?
bu durumda il dışı tayin hakkımızı da kaybetmiş oluyoruz değil mi hocam?
İkinci 4 sene için başvurduk bu il dışı için engel bir durum olmamalı.Bu sene uzatma ya da ilk defa başvurusu yapıp atandıysanız proje okulları kılavuzuna bu göre bu yıl il içi de il dışı da cisteyemiyorduk hocam