M mucahit3694 Üye Mesajlar 26 1 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar ben en kaba haliyle düzenledikten sonra şu soruları soracağım. Eğer kullanmak isteyen arkadaşlar olursa Ekli dosyalar proje.rar proje.rar 12.7 KB · Görüntüleme: 4,062
Arkadaşlar ben en kaba haliyle düzenledikten sonra şu soruları soracağım. Eğer kullanmak isteyen arkadaşlar olursa
M mciner43 Aktif Üye Mesajlar 198 1 Ocak 2014 #3 Hocam ben de bir ara şu soruları bulmuştum. 2. sınavı çoktan seçmeli yapmayı düşünüyorum. Sınavı da bir kaçını değiştirerek yapacağım. Ekli dosyalar prj hzrlm.zip prj hzrlm.zip 37.6 KB · Görüntüleme: 1,786
Hocam ben de bir ara şu soruları bulmuştum. 2. sınavı çoktan seçmeli yapmayı düşünüyorum. Sınavı da bir kaçını değiştirerek yapacağım.
gulsah234 Site Gezgini Mesajlar 35 4 Ocak 2024 #5 sınavı çoktan seçmeli yapabiliyormuyuz. Açık uçlu olması gerekiyor diye biliyorum
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,627 4 Ocak 2024 #6 gulsah234' Alıntı: sınavı çoktan seçmeli yapabiliyormuyuz. Açık uçlu olması gerekiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Açık uçlu yapmak gerekiyor. Önceki mesajlar en son 2015 yılında atılmış.
gulsah234' Alıntı: sınavı çoktan seçmeli yapabiliyormuyuz. Açık uçlu olması gerekiyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Açık uçlu yapmak gerekiyor. Önceki mesajlar en son 2015 yılında atılmış.