Proje Önerisi

Kodla Büyü

burhaneren

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar okulda fen bilgisi öğretmenimiz tubitak destekli bir sergi açıyor. 5000TL bütçe vermişler. Hocanın kendi kullanacağı projeler için harcadığından hariç elinde para kalacak ve okuldaki diğer hocalara da sergileyebilecekleri projeler için finansman sağlamak istiyor. Sizden de fikir almak istiyorum. Yurtdışından arduino aldım ancak henüz bana ulaşmadı. Onla birşeyler üretip sensör vs. masraflarını bu bütçeden karşılayacaktım. Ama dediğim gibi henüz elime ulaşmadı. Proje kapsamında ne aldırsam daha sonra okulda da çocuklara faydalı olur. Önerilerinize açığım.

Biz de 4006 robot kiti projesi kapsamında neler yapabiliriz, onu araştırıyoruz. değerli görüşlerinizi alabilir miyiz arkadaşlar.

esmed' Alıntı:
Yurt dışından nerden aldınız hocam .Robotsepeti diye site var ordada var ben aldım.bir haftada elinize ulaşırdı.

Aliexpress den 90 liraya aldım. Benim aldığım ürünü ve yanındakileri içeren set bahsettiğiniz sitede 250tl. Tek sıkıntısı geç gelmesi ondada acelem yok zaten hocam. Proje önerisi bekliyorum :)

Aurdino güzel fikir
Yalnız bunu kullanabilecek kişinin sürekliliği lazım.
Yarın rotasyon ve koskoca projeler pufff olur.
Yani orta ve büyük çaptaki eğitim yatırımları 5-6 yılda geçersiz olur.

BBNET
Geri