Progressbar Konusunda Acil Yardım Lütfen

Kodla Büyü
size c# da bir sorun hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim
ben c# da dosya kopyalamak istiyorum fakat dosyayı kopyalarken kopyalama süresince progressbar ın dolmasını istiyorum ve kopyalama işlemi bitince bir mesaj vermesi lazım bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden sağ olun

dosyanın kb cinsinden boyutu kadar progressbarın maximum değerini ayarla. kopyalamaya başlayınca kopyalanan her kb için progrressbar value değerini arttır. kopyalama işi bitince de messagebox ya da label ile uyarı ver.

aslında şöylemi demeliyim G sürücüsündeki bütün dosyaları C sürücüsünde bir klasöre kopyalıycak fakat dosya kopyalama işlemi bitince mesaj verme ve dediğim gibi progressbar dolma işlemini yapamadım

hocam öncelikle 2 sorum var.

1-Ne programı yapıyorsun?C#da olması şartmı ?
2-Başka bir dille yapsan olmaz mı ?

Şirketimizin Scada programı var fakat hazırlayan şirket setup haline getirememiş yada uğraşmak istemedi install.bat dosyasıyla cmd den yükleme yapıyo sorun şu ki hem yönetici olarak çalışması hemde dosyanın bilgisayarda olması gerekiyo bende uygun bir setup benzeri birşey hazırlamak istiyorum tam olarak yapmak istediğim dosyaları cd den bilgisayarda c sürücüsünün içine bi klasör açıp kopyalıcak ve o klasörleri kopyalarken progressbar dolucak işlem bittikten sonra kopyaladığı verden install klasörünün içinden insrall.bat dosyasını çalıştırıcak yükleme bittikten sonra mesaj verip sonlanıcak
sadece c# hakkında bilgim var prof olmasada

herhangi hazır program kullanmak istemiyorum açıkçası programı yazan arkadaş setup için register felan filan saçmaladı win 7 çakıyo dedi ben setupı hazırlayıp biraz gözüne sokmak istiyorum nasıl programcısın diye :mrgreen:

Şimdi hocam sıfırdan bir çalışma yapabiliriz şöyleki kullanıcı programa çift tıkladığında kopyalama başalr ve progress ilerler fakat eğer bunu c# yapmak istiyorsanız o konuda bilgim yok ?

programlama dili ile hocam forumda autoplay media studio bölümü avr o program ile bu programı yazabiliriz.

Bilseydim onda hazırlardım hocam.Ama şöyle yaparsın c# iel yaptığın program içinden benim yaptığım programı çalıştırırsın olur biter.

BBNET
Geri