program cd leri....

Kodla Büyü

melanik

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul için çok acil macromedia,adobe photoshop,office in son versiyon programlarına ihtiyacım var.nerden nasıl temin edebilirim?

yaa neden bu cd ler dvd ler okullara gönderilmiyo :x valla bıktım artık program peşinde koşmaktan :-1: yani bu dersleri koyuyorsan bu programları da temin edeceksin!!! :-1:

okullara gönderiyor...il/ilçe memden temin edebilirsiniz, win7 falanda...
iyi çalışmalar...

Benim de CD problemim var. Kasaların üzerinde Windows7 Product Key var ama okulu aradım taradım CD falan yok. İlçe MEM'de kim ilgilenir bu konuyla, İle hafta içi gitmem pek mümkün gözükmüyor.

EynelMefer' Alıntı:
okullara gönderiyor...il/ilçe memden temin edebilirsiniz, win7 falanda...
iyi çalışmalar...

hocam birincisi ben neden ilçe mem den temin etmek zorundayım bunu anlamıyorum :?: göndersinler okullara.nasıl kitaplar gönderiliyorsa okullara,bunu da göndersinler :x neden herkes gayet rahat işini gücünü halledip,derslerine rahat rahat girerken biz bu kadar zorluk yaşıyoruz :x ikincisi gönderdikleri dvd ler cd lerde yine en son sürüm olmuyo sanki.geçen sene bi gelmişti. yine eski sürüm.bir de ben mesela farklı programlar da istiyorum.örneğin photoshop,3-d max ın son sürümü vs... ben bunları anlatıcam öğrencilere.vallahi her sene aynı sorunlar :verymad:

Torrentin dibine vuracaksın crackleri de tamamladın mı sırtın yere gelmez. ondan bundan cd dilenmeye gerek yok.

alideniz2000' Alıntı:
melanik' Alıntı:
arkadaşlar okul için çok acil macromedia,adobe photoshop,office in son versiyon programlarına ihtiyacım var.nerden nasıl temin edebilirim?
cs3 ve cs4 serileri okullara dağıtıldı.
ya gidip alınmamıştır ilçe mem'den,
ya da alınıp kaybolmuştur.
a) ilçe mem'e gidip istenir.
b) başka bir okuldan dvd'ler istenir, kopyalanır. şifreler sabit zaten.

Ben cs5 veya cs6 kullanmak istiyorum :cry: onlardan bizim elimizde vardı geçen sene ama işimi görmüyo malesef :-1:

BBNET
Geri