menala Aktif Üye Mesajlar 140 18 Nisan 2012 #4 alideniz2000' Alıntı: menala' Alıntı: Probil 1400 ün kurtarma DVD leri yok mu kimsede? Genişletmek için tıkla ... bende var. Genişletmek için tıkla ... Upload edemez misin hocam? Nasıl alabilirim başka?
alideniz2000' Alıntı: menala' Alıntı: Probil 1400 ün kurtarma DVD leri yok mu kimsede? Genişletmek için tıkla ... bende var. Genişletmek için tıkla ... Upload edemez misin hocam? Nasıl alabilirim başka?
menala Aktif Üye Mesajlar 140 25 Nisan 2012 #6 alideniz2000' Alıntı: menala' Alıntı: pm gönderdim hocam.. Genişletmek için tıkla ... hocam bugün gönderiyorum. sanırım pazartesi gibi DVD'ler sizde olur. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün elime ulaştı. Şu an bir pc de denemekteyim. ghost u görünce sevindim Çok teşekkür ederim... Paketteki titizlik de ayrıca mutlu etti beni.. Tekrar teşekkürler
alideniz2000' Alıntı: menala' Alıntı: pm gönderdim hocam.. Genişletmek için tıkla ... hocam bugün gönderiyorum. sanırım pazartesi gibi DVD'ler sizde olur. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün elime ulaştı. Şu an bir pc de denemekteyim. ghost u görünce sevindim Çok teşekkür ederim... Paketteki titizlik de ayrıca mutlu etti beni.. Tekrar teşekkürler