Popup menu rame sorunu

Kodla Büyü

Geniustein

Site Gezgini
merhaba

Cs3 dreamweaver da 3 satır gorunumunde basit birsayfa olusturdum.

2.satırda insert/spry/spry menu bar ile dropdownbir menu olusturdum. Menunun aşağı açılan bölümleri diger frame'in altinda kaliyor.

En basit şekilde nasil çözebilirim. Frame yapisini kaldirmadan

Ekran görüntüsü ekledim

Ekli dosyalar

İnternet explorer 7.0 böyle bir sorun olduğunu biliyorum birde diğer tarayıcılarda test edin.

Explorer 9.0, Mozilla 5.0 ve Chromun son sürümde bir sorun görünmüyor. Explorerda açılır menünün sağında ikinci bir cizgi görünüyor okadar. İsterseniz hata aldığınız yeri print Screen yapın ekleyin, hatayı görmemiz açısından iyi olur.

menüyü menu.htm dosyasında oluşturdum.

menü sayfasını frame içinde çağırınca menü açılmasına rağmen görünmüyor.

Ekli dosyalar

Untitled-5.html dosyasındaki kodları yani menü kodlarını direk anaframe(UntitledFrameset-16.html) içine yapıştırın böyle kullanın frame olarak alırsanız açılacağını sanmıyorum benim dediğim yöntemi bir deneyin.

maalesef , önerdiğin şekilde de sonuç alamadım.

Frame yapısı içinde spr menü (dropdown menu) kullanma imkanımız yok galiba.

Peki ; açılır menüye sahip bir tasarımda.

Linklerin target özelliği belirlenirken , framelerde olduğu gibi _frame_ismi şeklinde bir yönlendirmeyi nasıl yapabilirim?

Önerisi olan var mı?

menunun veya menunun bulunduğu divin css classına veya idsine z-index değeri uygulayarak denerseniz sorun çözülecektir.iyi çalışmalar.

emrahsahan' Alıntı:
menunun veya menunun bulunduğu divin css classına veya idsine z-index değeri uygulayarak denerseniz sorun çözülecektir.iyi çalışmalar.

spy menunun oluşturduğu css dosyasına z-index değerleri ekleyerek denedim ama sonuç alamadım.

menunun bulunduğu frame kısmına div ile class içindeki z-index özelliğini aktardım ama sonuç yok maalesef.

önerin için teşekkürler.

BBNET
Geri