Polis şikayet

Kodla Büyü

yasef0606

Site Gezgini
Yakınımdaki parkta gece 11 den başlayıp 2 ye kadar yaklaşık 20 genç gürültü yapıyor ses çıkarıyor ,polisi arıyoruz gelmiyor başka önerisi olan var mı

polise işi düşüpte, işimizi yaptılar sağolsun diyen birini bulamazsınız. varsa bulalım.

Bizim yandaki 8 katlı apartmanın , bahçesinde av köpeği var ve gece gündüz havlıyor, ama kimse çözmedi bu sorunu, kışın neyse diyoruz ama yazın cam açmak zorunda kalıyoruz , polisi aradım, belediyeyi aradım, zabıtayı aradım, belgeliyse bi şey yapamayız diyorlar. Sorunla bizi baş başa bıraktılar.
polis 1 , doktor 2 , öğretmen 3, bu ülkenin insanı 4.

Bizim sokakta da 200-300 metre boyunca belediyenin yaptığı kocaman demir teller vardı. Sokağın kot farkı var diye yapılmış. Biri her akşam gelip tek tek söküp götürüyordu 3 kere şikayet ettik polise, kızdık bağırdık yok gelmedi. Görüntüleri Tv ye vereceğiz deyince sireniyle ışığıyla geldi gecenin 3ünde tabi ki adam kaçtı, sonra bizi arayıp kimse yok burda diyor, abi farkındaysan koskoca ağır tellerin de yarısı yok. Tamamı bitene kadar adam her akşam aldı götürdü telleri camdan bağırmamıza rağmen. Geçen arkadaşım sizin yaşadığınızı yaşamış açmış kamerayı naapıyorsunuz burada ulu orta neden parkta birlikte oluyorsunuz bu ne ahlaksızlık vs. Diye bağırmaya başlamış. Sonra da bir daha gelirseniz bu görüntüyü her yere veririm diyerek bir daha gelmelerini engellemiş. Ne saçma günlere kaldık

Bir olay esnasında polisin hemen geleceğini sanan varsa benim gibi saftır.

Tayinim çıktı taşıma esnasında televizyonumu kırdılar taşımacılar. Kamyonunun filesini açarken tv nin direk dikleme üstüne bastı. sanki dersin bile bile. birde bişey olmaz dedi bana. Neyse baktım kırılmış. Paralarının yarısını vermemiştim henüz. Onlar benim beyaz eşyalara el koydular. Evde sadece ben ve eşim var. 4 kişi bana saldırıyor iri yarı paramızı ver diye. Polisi çağırdım. Bu adamlar beni öldürecek 4 kişiler yetişin diye. 30 dakika oldu gelen yok. tekrar aradım 1 saat gelen yok. Benim en doğal hakkım olan ve dünya kadar maaşımdan kesilen vergilerim olmasına rağmen güvenlik alanında araya torpil koymak zorunda kaldım ve polis bir buçuk saat sonunda geldi. O esnadaki gerilimi siz düşünün.

ilksms
Geri