Plaka Tanıma sistemleri için kaynağa yada yeni fikirler!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *fredy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*fredy

Site Gezgini
Arkadaşlar ben Bilgisayar Öğretmneliği son sınıf öğrencisiyim.Bu sene seçmeli olarak adldığım İleri Programlama Teknikleri dersi için yarına kadar acil bir konu seçmem lazım. Hoca'ya sunduğum ilk proje konusu Plaka Tanıma Sistemleri ama altından kalkabileceğimden emin değilim.Bu konu hakkında elinde dökümanı olanlar paylaşırsa çok sevinirim ona göre yapıp yapmamaya karar vereceğim. Ayrıca aklına bu tarz farklı konular :idea: gelen varsa lütfennnn paylaşın :shock: şimdiden çok teşekkür ederim :+1:

Yüksek Lisans yaparken danışman hocam da aynı konu ile gelmişti. Araştırdık, çok kapsamlı bir proje. Tek başınıza bu işin altından kalkmanız çok zor. Beyaz zemin siyah karakterler, yapay zeka, görüntü işleme ve c# vardı olayın içinde. Ama bununla ilgili yayınlar var nette. Araştırırsanız olayın genişliğini biraz daha görebilirsiniz. Biz kabul etmemiştik projeyi. Bence daha yapılabilir bir proje almalısınız. Tabi kendinize güveniyorsanız bir şey diyemem. Başarılar.

m_ersoyy' Alıntı:
Yüksek Lisans yaparken danışman hocam da aynı konu ile gelmişti. Araştırdık, çok kapsamlı bir proje. Tek başınıza bu işin altından kalkmanız çok zor. Beyaz zemin siyah karakterler, yapay zeka, görüntü işleme ve c# vardı olayın içinde. Ama bununla ilgili yayınlar var nette. Araştırırsanız olayın genişliğini biraz daha görebilirsiniz. Biz kabul etmemiştik projeyi. Bence daha yapılabilir bir proje almalısınız. Tabi kendinize güveniyorsanız bir şey diyemem. Başarılar.

Cevap için çok tşk şu an dönem içinde yetiştirmem gereken 4 proje daha var ama siz yüksek lisans olarak cesaret edememişseniz ben hiç kalkmayayım...peki yeni bir konu önerebilir misiniz fazla uğraştırmayan ve yapay zeka içerikli.Hocamızın verdiği örnekler : sifreleme,stenografi,veri madenciliği gibii...

Rica ederim. Bazı nedenlerden dolayı yüksek lisansı yarıda bıraktım. Epeydir uzağım bu tür konulara. O yüzden çok yardımcı olamayacağım. Ama yine de iyi araştırın. Bu konuda yazılan makaleleri tarayın. Çok kolay projeler gibi gelmedi bana :) Kolay gelsin

yinede herşey için çok tşk ..şuanda sormadığımkimse kalmadı zaten bende vazgeçtim olur gibi bi proje değilmiş :))

BBNET
Geri