PISA YOLLUK VE YEVMİYE

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan saido
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

saido

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Ankadardaki PİSA Seminerine katılıp yolluğu yatan var mı?

malesef hocam... aslında arayıp sormak lazım PISA ekibini... ayrıca il milli eğitimlerle de görüşeceğiz filan demişlerdi özellikle bilgisayar temini için o konuyla ilgili de ses yok :!:

Hocam ben mail attım hala cevap gelmedi. siz de mail atın bakalım ne diyecekler ?

mutemetin telefon numarasını vermişler mailime cevap olarak :)

mutemet tel: 0.312. 2969400 / 9405

saido' Alıntı:
Arkadaşlar Ankadardaki PİSA Seminerine katılıp yolluğu yatan var mı?

orada nakit veriyorlar aynı yolu otobüsle 50 liraya gittiyseniz 50 lira uçakla 200 liraya gittiyseniz 200 lira yolluk veriyorlar. bu devlet sinir bozucu kardeşim.. ayrıca her gün için yevmiye veriliyor. hemen nakit ödeniyor..

antalyada ödenmişti yani..

Hocam dile getirmesi ayıp olacak ama ben eksi hesapla geldim..Bunlar hala yatırmadılar...Elinde olanı var olmayanı var... hep birlikte pisa@meb.gov.tr ye mail yağdıralım...

haklısınız hocam. insanları çok uzak yollardan getirdiler bunları düşünmeliler. ben tekrar mail attım.

Bir mail gelmiş yolluklar için arayın diye arıyorum yok şu numara yok bu numara en sonunda adnan bey dediler numarasını aldım fakat oda açmadı telefonu bugün nasıl olacak buiş ne zaman yatacak araştıran yok mu

03122969425 nolu telefonu arayabilirsiniz. Ben aradım. Biz belgeleri doldurup gönderdik en kısa süre içerisinde yatırılır dediler. Dilerseniz bir de siz arayın..

Arkdaşlar bakanlıkla görüştüm.10 gün sonra yatacak hesabınıza dediler....Bilginize

Bu ne ya nerdeyse 1 ay olacak halen daha yatırmadılar. Arkadaşlar parası yatan varsa bilgilendirsin. Yoksa bizimkinde mi sorun var?

Hocam ben bugün saymanlığı aradım dah bize faturalar gelmedi dedi ne zaman gelecek ellerine ne zaman yatıracaklar bu parayı tam anlamadım

Hocam mutemete ulaşan numarasını bilen varmı ben arıyorum hiç açan yok bu durum hakkında bir bilgisi olan var mı bir ay olacak nerdeyse yaw

marmarabote' Alıntı:
malesef hocam... aslında arayıp sormak lazım PISA ekibini... ayrıca il milli eğitimlerle de görüşeceğiz filan demişlerdi özellikle bilgisayar temini için o konuyla ilgili de ses yok :!:

geçen sene bize hemen orada ödemişlerdi...Bu sene değiştirmişler demek... Bir de il milli eğitim müdürlüğüyle ilgili beklentilerinizi geçin, sadece mail yoluyla yardımcı olun diyorlar onlarda sizin okul yeterli değilse başka okula yönlendiriyorlar...Daha büyük sıkıntı anlayacağınız.

Bence Pazartesiye yatırırlar. Büyük olasılıkla hepsini yetiştiremediler. Bekleyelim görelim, olmazsa telefonla ararız, öğreniriz.

BBNET
Geri