Pilotlarımızın şehit olduğu kesinleşti şimdi ne olacak?

Kodla Büyü

pisagorean

Süper Üye
Süper Üye
Konuşurken mangalda kül bırakmayız, ama icraata gelince fıs. Tatile de girdi büyüklerimiz. Ailecek keyifteler şu an. 2 ocağa ateş düşmüş, o kadar elemeden geçip pilot olmuş, yetenekli iki tane aslan parçasını öldürdüler. Bunun hesabını kim verecek arkadaşlar. Gerçekten ben bir vatandaş olarak bunu hazmedemiyorum başımızdakiler resmen sindirmiş durumda.

Biraz da onları şehit eden esede kızasn onu eleştirsen ya?! :!:

kabinden fırlamadıklarına göre bot,kask,çorap nasıl çıkıyor?Kabinden fırlasalar naaşları niye su yüzüne çıkmadı?Bizim denizaltı,fırkateynlerde çok güçlü sonar var deniz dibine sinyali yollar uçağın yerini tespit eder dolayısıyla uçak kabininde iseler pilotlarımız niye bizimkiler bulamadı?Nautilis gitti 1 günde buldu.Tespitim şu inşallah bir ülke ile savaşmayız.Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

Coninin uçağı çöle düşüyor abd koltuktan sinyali alıyor uydudan takip ediyor akdenizdeki savaş gemisinden havalanan helikoptere deniz komandoları biniyor çöle gidip alıyor.Çıldıracağım yav ya.İlk körfez savaşında gördük izledik

Kaç gündür iki şehit cesedini bulamadılar, çıkıp yok şöyle yok böyle yaparız birşeyde yapamazsın... Büyük beddua var sanırım bu ülkenin üzerinde. Esed'i eleştirmem benim ülkeme ve bana birşey kazandırmazki. Ben ülkemde yapılan hataları görmeli ve tepki koymalıyımki taşlar yerine otursun. Ya hocam nesini savunursunuz anlamam halen. Hani komşularla sıfır sorundu; Gürcistan'ın durumu ortada, Azeri kardeşlerimize ermenilerin zulmü, Irak kan gölü, Suriye ortada halen savunuyorsunuz ya aklım fikrim almıyor yeminle. İran politikaları tam bir fiyasko 3-5 sene önce İran için ABD'yi karşısına alanlar şimdi tam tersi ya bırakın hocam Allah aşkına ya bir ülkenin kendi siyaseti olacak, kendi duruşu...

Başımıza çuval geçtiğinde, israil gemimizi vurduğunda, pkk 100lerce askerimizi vurduğunda ne yapılıyorsa aynısı yapılıyor. Ölen öldüğüyle kaldı yine bizim o böyüklerimizde gazı aldı yeter Sam amca isterse Suriyeye saldırır bizim RTE yoksa sittin sene icraat bekleme :-1:

Dip Not: Ben Suriye ile savaşa kesinlikle karşıyım çünkü zaten birilerine hizmet ettiğimiz için Suriye ile kanlı bıçaklı olduk. Adamların iç işlerine karışma hakkımız yok kimseninde bizim iç işimize karışma hakkı olmamalı. Zamanı geldiğinde ise paşa paşa Suriyeye gireceğiz ortam müsait değil Rusya Çin desteğini henüz çekmedi. Onlar çekince İsrail Amerika ve kuyruk olarak biz gireriz muhtemelen.

Şehitlerimize sahip çıkmak onların intikamını almak istemek akp taraftarı olmak değildir...herşeyi ben bilirim ben yaparımcı akp tavrı nedeniyel çok zararımız oldu bu muhakkak ama şu anda suriye konusunda bunlarla uğraşacak durumda değiliz en azından esed taraftarı olmamak lazım
Acaba Çanakkalede de ya şu yavuz ve midilli neden bombaladı ki rusyayı deyip rusyadan tarafa olanlar olmuşmuydu.? Ha evet balkan savaşlarında siyaset o kadar işlemişti ki ordumuza bilerek yardım etmeme gibi olaylar olmuştu ve büyük bir hezimet yaşamıştık ....belki bundan ders alıp çanakkalede düşmana karşı birlikte savaşıldı başarı elde edildi...Böyle bir ortamda savaş çıkması çok tehlikeli olur çünkü içimizde binlerce esed taraftarı var en dincisinden en dinsizine kadar bir ittifak esed taraftarı nedense!
Suriye zaten savaş çıksın cephe genişlesin istiyor uçağımızı o amaçla düşürdü bu duurmda savaş girmeden intikamı alınacaktır b bir şekilde.

herif, arkasına rusyayı aldı ki günde 100 kişi öldürüyor.Rusya abdnin suriyeye karışmasını istemiyor.

Buzkırıcı' Alıntı:
herif, arkasına rusyayı aldı ki günde 100 kişi öldürüyor.Rusya abdnin suriyeye karışmasını istemiyor.
:+1: sadece rusya değil İran da var arkasında ve paralı terör gurubu el kaide ile irancı hizbullah da var arkasında. Çin biraz yumuşamış gibi.

Uçağını mı vurdu aynı gün hemen füzelerin fıraltıldığı yeri tespit edip sen de orayı vuracaksın. Bunun başka yolu yok. Yok NATO'ya olayı bildirmişler de yok uluslararası hukuk varmış da. Kimse sana yardım etmez. Kurda sormuşlar boynun niye kalın diye kendi işimi kendim görürüm demiş.

Evet israil mesela böyle yapabiliyor ama neden çünkü ABD avrupa sonuna kadar arkasında...bizim öyle değil gönülsüz çıkarına uygun oldukça arkamızda.Ama suriyeye bir operasyon o kadar kolay değil.... irana bile yapılır ama suriyeye zor çünkü bütün parasını hava savunma sistemine yatırmış suriye.

ilon' Alıntı:
Evet israil mesela böyle yapabiliyor ama neden çünkü ABD avrupa sonuna kadar arkasında...bizim öyle değil gönülsüz çıkarına uygun oldukça arkamızda.Ama suriyeye bir operasyon o kadar kolay değil.... irana bile yapılır ama suriyeye zor çünkü bütün parasını hava savunma sistemine yatırmış suriye.
Hocam daha düne kadar bizim egemenliğimiz altında yaşayan, açlıktan nefesi kokan, medeniyetten yoksun, ayağında çarık yok, üstünde urba yok gezen bu yamyamlar hava savunması yapsa ne olacak. Bence gözde büyütmemek lazım. Sen hele vur bunları bi o zaman arkasındaki yılanlar çıkar ki önümüzü görürürüz hiç değilse.

İyide adamlar halkının ekmeğine parasına el koyup halkını sefil gibi yaşatarak yapmış bunu rusyanın da işine geldiği için belki ücretsiz verdi çoğunu ...az mı akdenize açılan kapısı sonuçta....Yani bu PC oyunlarındaki gibi restart yapılabilcek birşey değil ki ilerde ne varmış görelim.Düşünülüyordur elbet gereği.

Bunun intikamı bir şekilde alınmalı. Askeri, siyasi, ekonomik ne şekilde olursa olsun alınmalı. Bunun intikamını almadan tatile giren meclisin de, hükümetin de ben vicdanından şüphe ederim...

bu hükümetten ne beklenir ki. ülkemizin onuru her defasında ayaklar altına alınıyor. türkiyenin en büyük yanlışı suriyede yaşanan olaylara müdahil olmasıydı. bizim başbakanımız çıkıp suriye bizim iç meselemiz derse elin adamıda uçağını vurur hiç ses çıkaramazsın. orta doğuda parlayan yıldızımıza bakın. türkiye ABD nin maşalığını yapıyor bir incilirliğimiz yetmiyordu şimdide malatyaya radar üssü biz bu kadar aciz miyiz

o değilde yılların esad'ı ne zaman, ne ara, nasıl esed oldu, anlamış değilim.ve yılların esad'ına esed demek nasıl da zihniyetleri belli ediyor...

suriyeli karikatüristin çizdiği gibi pembe dizileri kesmekle tehdit eder dururuz.hükümet israili tehdit ettide ne oldu.suriye bizi madara etti.yazması bile üzücü ama ben yunanistanda da bir hareket bekliyorum.Türkiyenin tepki vermeyeceğini herkes anladı

fat_ser' Alıntı:
o değilde yılların esad'ı ne zaman, ne ara, nasıl esed oldu, anlamış değilim.ve yılların esad'ına esed demek nasıl da zihniyetleri belli ediyor...
ne oldu gücüne mi gitti....pilotlarımızın naaşları yeni çıkmışken bari bırakın şu esedciliği! uçağımız düşünce zil takıp oynamışınızdır bide!

fat_ser' Alıntı:
kim ne olduğunu ne güzel belli ediyor... İyi akşamlar. bitti, son, nokta.

Ne o gücüne mi gitti ha sana diyorum gücüne mi gitti!!! ("oğlum bak git"in yerini alabilir bu replik)

Hocam yanlış anlama seninle ilgili değil, arkadaşın tavrına takıldım da :D

BBNET
Geri