S sonix Aktif Üye Mesajlar 283 20 Ekim 2017 #1 Arkdaşlar python(2.7.14 sürümü) da yeni basit uygulamalar yaptırıyorum. Sürekli hata veriyor.. acaba sürümden mi kanyaklı.. neden acaba hata: Traceback (most recent call last): File "<pyshell#30>", line 1, in <module>
Arkdaşlar python(2.7.14 sürümü) da yeni basit uygulamalar yaptırıyorum. Sürekli hata veriyor.. acaba sürümden mi kanyaklı.. neden acaba hata: Traceback (most recent call last): File "<pyshell#30>", line 1, in <module>
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,472 21 Ekim 2017 #2 Hocam python 3 varken neden 2 kullanıyorsunuz sonuçta bundan sonraki tüm gelişimler 3 üzerinden olacaktır.
Hocam python 3 varken neden 2 kullanıyorsunuz sonuçta bundan sonraki tüm gelişimler 3 üzerinden olacaktır.
emrahsahan Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,508 22 Ekim 2017 #4 kodu yazar mısınız?Eski makinalara 2.7 sürümü yüklenebiliyor.print fonksiyonunda hata veriyodu. from __future__ import print_function komutu ile sorunu hallettim.
kodu yazar mısınız?Eski makinalara 2.7 sürümü yüklenebiliyor.print fonksiyonunda hata veriyodu. from __future__ import print_function komutu ile sorunu hallettim.