PHP-MYSQL - JQUERY Destekli Okul Temam v1.2 İYS Güncellendi

Kodla Büyü
adszdt.jpg

SAYFA İÇERİĞİ GÖRÜNMÜYOR
yardımıcı olur musunuz?

adszdt.jpg

yukarıdaki resimdeki gibi ortası boş bir sayfa çıkyor linklere tıkladığımda sayfa içeriği görünmüyor.Yardımcı olabilecek biri var mı???

projeteknikleri' Alıntı:
adszdt.jpg

yukarıdaki resimdeki gibi ortası boş bir sayfa çıkyor linklere tıkladığımda sayfa içeriği görünmüyor.Yardımcı olabilecek biri var mı???

Hocam kusura bakma nete şimdi giriyorum..

Şimdi paylaşmış olduğum tablo yedeğini veritabanın içine yüklediniz mi. Ve tema dosyalarını kopyaladığınız klasörle ilgili tanımları konfigurasyon.php ve konfig.inc.php dosyası içinde tanımladınız mı.

Ayrıca yaptığınız adımları paylaşırsan daha yarıntılı yardım edebilirim..

@efsuny :::
Hocam veritabanı ayarlarınla konfig.inc.php dosyasındaki ayrları karşılaştır. Gerekli değişkenleri düzenle.. Eğer kullanıcı adın şifre içeiriyorsa "veritabanını kullanan root kullanıcısının" gerekli şifreyi yaz. Yoksa dosya üzerinde sağ yıkla ve yönetici olarak çalıştır index.php dosyasını bakalım ne olcak...

@minerva ::
hocam herhangi bir yukleme yaptın mı. Veritabanı oluşturdun mu. Tabloların yedeğini yükledin mi.

tablo yedeğini veritabanın içine yükledim veri tabanında 6 adet tablo oluştu
article
ayarlar
personel
rehberlik
sayfalar
yonetici

tema dosyalarını kopyaladığım klasörle ilgili tanımları konfigurasyon.php ve konfig.inc.php dosyası içinde tanımladım

Kod:
  <?php
  $db_host = "localhost";
  $db_username = "root";
  $db_password = "";
  $db_database = "mydb";
  $link = mysql_connect($db_host,$db_username,$db_password) or die("Baglantı kurulamadı.");
  mysql_select_db($db_database, $link) or die("Veritabanına baglanamadı.");

mysql_query("SET NAMES 'utf8'");
  mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
  mysql_query("SET COLLATION_CONNECTION = 'utf8_general_ci'");

?>
Kod:
<?php
//site adi
$siteadi = "[ FE ] Php - Mysql - Jquery - Iys destekli temam";
//site slogani
$siteslogan = "Web site slogani";
//Site adresi bölü isareti ile bitmeli
$siteurl = "http://127.0.0.1/phpsite/"; //localde çalisirken baglantinizi yandaki gibi yazin http://localhost/fatihetsiz
?>

buraya kadar bir hata var mı?
boş bir sayfa çıkıyor

Böyle bir kullanıcı bulunmamaktadır. Tekrar deneyiniz !
yazıyor.
Veri tabanında K.Adi ve şifre olmasına rağmen giriş yapmıyor.

Hocam yaptığınız tanımlamalarda sorun görünmüyor. Veritabanın içine aktardığınız tabloların içinde kayıtlar görnüyor mu.
site dosyalarını "phpsite" klasörünün içine kopyaladıysanız ve bilgileri çekemiyorsa veritabanını tamamen silin yeniden kurulum yapmayı deneyin..

birde @bugday isimli kullanıcı benzer bir sorun yaşamıştı ona bir pm yollayın yardımcı olacaktır size.

ilk mesajda verilen linkten girersen gorebilirsin, kullanıcı adı: fthets şifre: 123asd

Senin bilgisayarda neden çalışmadığını bilemicem hocam. Çünkü nette sorunsuz çalışıyor. Ayrıca kendim bir kaç farklı bilg denedim hiç sorun yaşamadım..

Birde index.php içinde ilk sql sorgusunun sonuna "or die(mysql_error())" komutunu ekle.. Yada veritabanı sql sorgusunun sonuna aynı komutu yaz..

Bu şekilde bir dene...

yönetici paneline girişte sorun yaşayan arkadaşlar.
Ben apachi server kullanıyordum bir türlü yönetici paneline giremiyordum.
Sorun apachi serverdan kaynaklanıyrmuş (en son sürümü) wamp server kurun sorun kalmıyor.

dioden' Alıntı:
Başta Fatih Hocam olmak üzere herkesin emeğine sağlık. güzel çalışma...

Hocam, çalışma baştan sona kadar herşeyiyle bana aittir. Kimsenin yardımı yoktur yapımında. :wink:

versiyon 1.3 yukseltilmiştir. onuda forumdan inceleyebilirsin..

BBNET
Geri