A arsiz_biri Üye Mesajlar 13 8 Eylül 2011 #1 php ile veri tabanındaki verileri barkoda yazdırabilen var mı arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
php ile veri tabanındaki verileri barkoda yazdırabilen var mı arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim.
A arsiz_biri Üye Mesajlar 13 8 Eylül 2011 #3 kütüphane programı yapayım diyorum. onun içinde veri tabanındaki kitap nolarını döngü içinde barkoda cevirebilmik istiyorum.
kütüphane programı yapayım diyorum. onun içinde veri tabanındaki kitap nolarını döngü içinde barkoda cevirebilmik istiyorum.
B birtanyildiz Aktif Üye Mesajlar 134 8 Eylül 2011 #4 http://www.phpclasses.org/package/2176- ... mages.html
eya Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,213 8 Eylül 2011 #5 Ben PDF oluşturmak için Fpdf kullanıyorum. Bunun barkod eklentileri de var. fpdf.org adresinden bilgi alabilirsiniz. Barkod özelliği ne kadar geliştirmiştir bilmiyorum, başka açık kaynak yazılımlar da var bir sürü. Hotscripts.com'da arasanıza hocam...
Ben PDF oluşturmak için Fpdf kullanıyorum. Bunun barkod eklentileri de var. fpdf.org adresinden bilgi alabilirsiniz. Barkod özelliği ne kadar geliştirmiştir bilmiyorum, başka açık kaynak yazılımlar da var bir sürü. Hotscripts.com'da arasanıza hocam...