Php (Çok zor geliyor)

Kodla Büyü

firto92

Üye
Merak ediyorum da bu php'yi öğrenirken Sayısal fonksiyonlar önermeler falan bunlara rastladım ve hiç ama hiç birşey anlamadım.Ben matematik'ten sayılardan nefret ederim.Ne kadar öğrenmeye çalışsamda anlamıyorum şimdi size soruyorum bu php'deki fonksiyonlar sayılar önermeler falan fıstık bunlar site tasarlarken ne amaçla kullanıyoruz ne işe yarıyor? Çok çok olmazsa olmaz öğrenmek şart'mı ?

programcılık matematikdir başlı başına,
programcılık yapacaksan bunları öğrenmen lazım.
yoksa ad soyad girdireceğin kutucuklar olmayacak formlarında

firto92' Alıntı:
Merak ediyorum da bu php'yi öğrenirken Sayısal fonksiyonlar önermeler falan bunlara rastladım ve hiç ama hiç birşey anlamadım.Ben matematik'ten sayılardan nefret ederim.Ne kadar öğrenmeye çalışsamda anlamıyorum şimdi size soruyorum bu php'deki fonksiyonlar sayılar önermeler falan fıstık bunlar site tasarlarken ne amaçla kullanıyoruz ne işe yarıyor? Çok çok olmazsa olmaz öğrenmek şart'mı ?

o zaman salla gitsin programlama sana göre değil. Hava güzel dışarıları güzel gez dolaş. Programlama bir sevdadır arkadaşım ne günlerin ne gecelerin kalır, ne de tatilin. Ne kadar fedakarlır gösterirsen o kadar alırsın.

togius' Alıntı:
firto92' Alıntı:

o zaman salla gitsin programlama sana göre değil. Hava güzel dışarıları güzel gez dolaş. Programlama bir sevdadır arkadaşım ne günlerin ne gecelerin kalır, ne de tatilin. Ne kadar fedakarlır gösterirsen o kadar alırsın.

Kardeşim ben zaten bütün günlerimi bilgisayar başında boşboş geçiriyorum oyüzden boşboş oyun oynicağıma birşeyler öğrensem iyi olmaz mı ?

Araba kullanırken el frenini öğrenmesem olmaz mı ya da bu debriyaj meselesi biraz karışık geliyor hiç öğrenmesem olmaz mı diyemeyeceğine göre php'de de saydıklarını öğrenmen gerekiyor.

Programlama zor geliyorsa tasarıma yönel. Html, css, photoshop, 3d max, autocad...

arkadaslara katılmıyorum bu sayısal fonksiyonlar falan cokda kullanılan bise değil döngüleri koşulları değişkenleri birde veritabanı işlemlerini öğren yeter gerisini lazım olursa sonra öğrenirsin şimdi kendine bi proje sec ve onu yapmaya calş mesela ziyaretçi defteri yada okul sitesini php ye aktarmak gibi takıldığın nokta olursa forumda sorarsın yardımcı olunur bence php asp den daha kolay kolaygelsin

BBNET
Geri