i_ersen Aktif Üye Mesajlar 145 4 Nisan 2017 #1 arkadaşlar logomuzda bir metni değiştirmem lazım ama bir türlü yapamıyorum. hoca ahmet yesevi ilköğretim kurumu yerine ilkokulu yazılacak bir fikir verebilir misiniz? Ekli dosyalar LOGO.jpg 225.4 KB · Görüntüleme: 381
arkadaşlar logomuzda bir metni değiştirmem lazım ama bir türlü yapamıyorum. hoca ahmet yesevi ilköğretim kurumu yerine ilkokulu yazılacak bir fikir verebilir misiniz?
herotürk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 402 4 Nisan 2017 #2 içerisini kırmızı ile boyayıp tekrar yazabilirsiniz bir öneridir
i_ersen Aktif Üye Mesajlar 145 4 Nisan 2017 #3 herotürk' Alıntı: içerisini kırmızı ile boyayıp tekrar yazabilirsiniz bir öneridir Genişletmek için tıkla ... oyle yapıyorum ama aynı şekilde nasıl yazılacağını çözemedim. Ortadaki şekle yol çiziyorum ama ters oluyor.
herotürk' Alıntı: içerisini kırmızı ile boyayıp tekrar yazabilirsiniz bir öneridir Genişletmek için tıkla ... oyle yapıyorum ama aynı şekilde nasıl yazılacağını çözemedim. Ortadaki şekle yol çiziyorum ama ters oluyor.
herotürk Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 402 4 Nisan 2017 #4 akşam inşallah yapar yollarım siz yazı fontunu yazın