K kodavcısı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 627 18 Mayıs 2008 #1 Download Linkleri: http://rapidshare.com/files/53753718/Styles_P.rar
K kodavcısı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 627 18 Mayıs 2008 #4 çok güzel yazı stilleri gerçekten ben indirdim :+1: :+1: :+1:
karinca_52 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 10,733 19 Mayıs 2008 #7 bu lazımdı işte değişik yazı tipleri hazır olsun ..uğraşmayalım :+1:
botett Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,100 24 Mayıs 2008 #8 Hocam bu stilleri photoshopta kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor
K kodavcısı Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 627 28 Mayıs 2008 #9 botett' Alıntı: Hocam bu stilleri photoshopta kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... indirdiğin Stilleri C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Styles klasörünün içine at photoshop kapat aç kullan sonra
botett' Alıntı: Hocam bu stilleri photoshopta kullanabilmek için ne yapmam gerekiyor Genişletmek için tıkla ... indirdiğin Stilleri C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Presets\Styles klasörünün içine at photoshop kapat aç kullan sonra
saraci41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 295 28 Mayıs 2008 #11 Teşekkürler hocam.. evde indiricez artık
rainman Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 494 4 Kasım 2009 #13 Teşekkürler hocam.Bu stilleri fireworksta kullanmayı denedim olmadı.Styles panalinden import etmek istdeim olmadı.Fireworksta kullanılmıyo mu? onu sorcaktım.
Teşekkürler hocam.Bu stilleri fireworksta kullanmayı denedim olmadı.Styles panalinden import etmek istdeim olmadı.Fireworksta kullanılmıyo mu? onu sorcaktım.