Photoshop Web Fotoğraf Galerisi ve Dreamweaver

Kodla Büyü

sakar_huseyin

Aktif Üye
Arkadaşlar Photoshop'ta Web Fotoğraf Galerisi yaptım. Oluşan klasörü Web Sayfamın klasörünün içine kopyaladım.Dreamweaver'ı açtım. Oluşturduğum ve site klasörüme kopyaladığım fotoğraf galerisinin içindeki flash dosyasını yayınlayacagım sayfaya getirdim. Flash galeri sayfada görünüyor ancak önizlemede hiç bir görüntü yok. Flash dosyasını kendi klasörü içinde açtığımda gayet güzel çalışıyor ve fotoğraflar görünüyor. Dreamweaver içinde böyle bir sorun yaşadım. Konuyla ilgili yardımcı oluranız sevinirim.

hocam link vermek istemiyorum. galerinin ayrı bir sayfa olarak görüntülenmesini istemiyorum. Sayfamın içinde fotoğraf galerisi olarak görünmesini istiyorum. Dreamweaver'ın kendi Fotoğraf galerisinde olduğu gibi. Dreamweaver'ın play ileri geri çubuğunu begenmiyorum o yüzden ayrı bir fotoğraf galerisini Dreamweaver içinde yayınlamak istiyorum.

dreamweaverda da ileri geri tuşlarını kadırabiliyosunuz sanki flsahda hazırlanmış gibi görünüyo... link vermezseniz nasıl çalışcakki link verip target kısmını blank yapınca sayfda açılıyo zaten ayrı bi sayfa açmıyo

dreamweaverda ileri, geri, play tuşlarının olduğu çubuğu güzel bulmuyorum o yüzden kullanmıyorum. Şu an zaten sizin dediğiniz gibi flash
autoplay (otomatik play) kullanıyoum ama daha güzel dizayn ve görselliğe sahip ; play, ileri, geri tuğlarının da olduğu bir
galeri kullanmak istiyorum.SlideshowZilla ile hazırladım olmadı, Photoshop'ta hazırladım olmadı, Galeria 31 ile hazırladım olmadı. Sayfa içinde görüntüleyemiyorum. Dreamweaver içinde görüntüleyemiyorum. Sorun bu, mesele target kısmı ile alakalı değil bilerzen hocam;
sayfanın içine flash SWF'yi gösteriyorum, önizlemede boş görünüyor. Bir hata yapıyorum ama nerede çözemedim. Üç gündür
aynı şeyle uğraşıyorum yok olmuyor, kafayı yiyeceğim...

gokmer29 hocam iframe metodu ile sayfanın içine çağırma nasıl oluyor; biraz daha açıklayıcı anlatırsan şu dertten kurtulacağım.
Şimdiden teşekkürler...

BBNET
Geri