hepsini denedim hocam uzantısını tif ten jpg ye değiştirdim, olmuyor , benim istediğim arka planın şeffaf olarak kalmasıydı, ekran görüntüsü olarak kaydedince istediğim sonuç çıkmıyor kiLogoyu tif uzantılı değilde jpg olarak kaydetmeyi denediniz mi hocam. Yada converter programları ile tifi başka resim dosyası formatlarına çevirmeyi denediniz mi?
Son çare logoyu açın, ekran fotosu çekip öyle worde aktarın derim
farklı kaydette png seçeneği olsaydı keşkeHocam farklı kaydetten png olarka kaydet, o zaman arka plan transparan olur ve rahatlıkla kullanabilirsin.
aaaaa oldu valla ben görüntü kalitesi yüksek olsun diyerek Color Mode değerini 32 bit ayarlamıştım, bu yüzden farklı kaydette diğer seçenekleri göstermiyormuş meğer, renkler biraz koyulaştı ama olsun önemli olan arkaplanın şeffaflığıydı, çok teşekkür ederim hocam, sağ olunHocam "Color Mode" değerini 16 yapıp farklı kaydet yapın o zaman png seçeneği çıkar.
Rica ederim hocam. Kolay gelsin.aaaaa oldu valla ben görüntü kalitesi yüksek olsun diyerek Color Mode değerini 32 bit ayarlamıştım, bu yüzden farklı kaydette diğer seçenekleri göstermiyormuş meğer, renkler biraz koyulaştı ama olsun önemli olan arkaplanın şeffaflığıydı, çok teşekkür ederim hocam, sağ olun