W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 14 Ocak 2010 #1 Arkadaşlar resimdeki gibi bir şekli Photoshop ta en kolay yoldan hangi araçla ve nasıl çizebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar resimdeki gibi bir şekli Photoshop ta en kolay yoldan hangi araçla ve nasıl çizebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Özgür Hoca Aktif Üye Mesajlar 271 14 Ocak 2010 #2 Rounded Rectangle Tool'u alın Ovalliğini yukardan ayarlayın Arkaplanı beyaz olan şekiller çizin Blending Optionsta herhangi birine Stroke(Kontur) uygulayın O katmanın stillerini kopyalayıp diğer katmanlara yapıştırın. Benim yapabileceğim en kolay yol bu
Rounded Rectangle Tool'u alın Ovalliğini yukardan ayarlayın Arkaplanı beyaz olan şekiller çizin Blending Optionsta herhangi birine Stroke(Kontur) uygulayın O katmanın stillerini kopyalayıp diğer katmanlara yapıştırın. Benim yapabileceğim en kolay yol bu
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 15 Ocak 2010 #3 @Özgür Hocam çok güzel açıklamış eğer hala yapamadım diyorsan ekteki psd indir incele. Ekli dosyalar bbnetcizim.rar bbnetcizim.rar 47.7 KB · Görüntüleme: 160 bbnetcizim.jpg 40.5 KB · Görüntüleme: 4,314
W wertyu6 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,794 15 Ocak 2010 #4 Özgür hocam ve hasari hocam yardımlarınız için çok teşekkürler.